Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Παρίσι :Στο φουτουριστικό παγκάκι φορτίζετε το κινητό σας σερφάρετε και ενημερώνεστε για όλα. Δείτε το βίντεο !

Το L’Escale Numérique, βρίσκεται στα Ηλύσια πεδία και πρόκειται για ένα διαφορετικό διαδικτυακό χώρο σχεδιασμένο και εξοπλισμένο ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες της πόλης.Δείτε το βίντεο !

Ο Γάλλος σχεδιαστής Mathieu Lehanneur κατάφερε να συνδυάσει τεχνολογία και περιβάλλον δημιουργώντας ένα πρωτότυπο free wifi hotspot στην καρδιά του Παρισιού.

Το L’Escale Numérique, βρίσκεται στα Ηλύσια πεδία και πρόκειται για ένα διαφορετικό διαδικτυακό χώρο σχεδιασμένο και εξοπλισμένο ώστε να εξυπηρετεί τους κατοίκους αλλά και τους τουρίστες της πόλης.

Ο καθένας εδώ μπορεί να φορτίσει το κινητό του , να σερφάρει στο internet με το laptop του ακόμα και να ξεκουραστεί για λίγο στα καθίσματα. Επιπλέον μια τεράστια πλατφόρμα που θυμίζει smart phone προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να κινηθεί μέσα στην πόλη , από καταστήματα , μουσεία μέχρι στάσεις μετρό και νοσοκομεία.

 

Τέλος είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τον περιβάλλοντα χώρο αφού ένας μικρός κήπος είναι αναπτυγμένος στην οροφή του και οι ξύλινες βάσεις στις οποίες στηρίζεται θυμίζουν κορμούς δέντρων.
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ