Κόκκινο χαλί στη Βενετία για τον γάμο του Τζ. Κλούνει: Μπράντ, Αντζελίνα, Σίντι Κρόφορντ (κουμπάρα), Λάνα ντελ Ρέι, Αντρέα Μποτσέλι! (φωτό)

Στη Βενετία αποβιβάζονται οι αστέρες του Χόλιγουντ  για τον λαμπερό γάμο του Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν.

http://www.kiss925.com/files/Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie.jpg

Πάνω από 150 σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών και όχι μόνο μεταβαίνουν ήδη στην Ιταλία, μεταξύ των οποίων οι νιόπαντροι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ο Ματ Ντέιμον, η Σίντι Κρόφορντ, ο Μπόνο από τους U2, ο τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και η τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι.

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο ενώ η τελετή του γάμου θα γίνει τη Δευτέρα σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο στο Μεγάλο Κανάλι που ανήκει στο δήμο της Βενετίας.

http://media1.onsugar.com/files/2011/07/28/3/192/1922398/d7bc50d470c966d0_orphea_11c8_crawford_npg_21wtmk.xxxlarge/i/Cindy-Crawford-Shooting-Deichmann-Shoes-Campaign-NYC.jpg

Τα στενά σοκάκια και οι πλακόστρωτες διαβάσεις θα κλείσουν και δε θα επιτρέπεται στους πεζούς να πλησιάσουν για την αποφυγή διαφόρων προβλημάτων καθώς αναμένεται να είναι τόσοι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να δουν από κοντά το γάμο.

http://ibuzz.gr/wp-content/uploads/2014/06/LanaDelRey1.jpg

Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να παντρέψει ένας 53χρονος φίλος του Κλούνεϊ και ο π΄ρωην δήμαρχος της Ρώμης.

ΠΗΓΗ: The Telegraph

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ