Καταφθάνει η Lady Gaga με δεκάδες βαλίτσες Louis Vuitton, κουστωδία bodyguards, θα μείνει σε σουίτα της Μεγάλης Βρετανίας γεμάτη λευκά τριαντάφυλλα-Όλες οι λεπτομέρειες

Η Lady Gaga φθάνει σε ελάχιστα 24ωρα στην Αθήνα. Nτυμένη όπως πάντα στα λευκά με δεκάδες βαλίτσες Louis Vuitton και μία κουστωδία γιγαντόσωμων bodyguards.

Η Lady Gaga φθάνει σε ελάχιστα 24ωρα στην Αθήνα. Nτυμένη όπως πάντα στα λευκά με δεκάδες βαλίτσες Louis Vuitton και μία κουστωδία γιγαντόσωμων bodyguards, γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα. H superstar της διεθνούς μουσικής σκηνής η οποία θα δώσει μία και μοναδική συναυλία για το Ελληνικό κοινό στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου) έχει ήδη δημιουργήσει μύθο γύρω από την διαμονή της στην Αθήνα. Η Θέκλα εδώ και λίγες μέρες έχει... στρατοπεδεύσει στα σαλόνια του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Η μικροσκοπική κατάξανθη ντίβα σύμφωνα με πληροφορίες θα περάσει τις μέρες της διαμονής της στην Ελληνική πρωτεύουσα, σε πολυτελή σουίτα του ιστορικού ξενοδοχείου. Ήδη οι δύο μεγαλύτερες σουίτες του hotel στην Πλατεία Συντάγματος είναι έτοιμες και την περιμένουν.

Τελικά η εκκεντρική τραγουδίστρια θα προτιμήσει την Προεδρική ή την Βασιλική σουίτα; Και οι δύο είναι λαμπερές, με ακριβά έπιπλα, βαρύτιμα υφάσματα πολύτιμα χαλιά και εξαιρετική πολυτέλεια ως προς την διακόσμηση και το style που αποπνέουν. Τόσο μεγάλες ώστε η Lady θα μπορούσε να παίζει ακόμα και golf μέσα σε αυτές!

Λατρεία στο λευκό

Σίγουρο είναι ότι η singer σε μέγεθος πινέζας λατρεύει το λευκό. Τα λευκά ρούχα του οίκου Versace, τα λευκά αξεσουάρ, τα λευκά τριαντάφυλλα, τα λευκά αυτοκίνητα, τα κατάλευκα υπερπολυτελή yachts. Οι φήμες αναφέρουν ότι επιθυμεί ο χώρος να είναι γεμάτος λευκά τριαντάφυλλα ή ορχιδέες. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η star έχει ήδη κανονίσει να επισκεφθεί την Μύκονο και την Σαντορίνη. Η Lady Gaga θα αναχωρήσει το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την συναυλία της. Μάλλον διαψεύδονται οι φήμες που θέλουν την star να φιλοξενείται σε πολυτελές κότερο σε όλη την διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα.

Η Lady Gaga, το show του Tony Benett και η λάμψη της Σήλιας

Η Lady Gaga θα συγκεντρώσει πάρα πολύ κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Πολλά νέα παιδιά, ανώνυμους και επώνυμους θαυμαστές. Οι κερκίδες των V.I.P. θα γεμίσουν με γνωστά ονόματα της κοινωνικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής ζωής. Τα πολυπληθή συνεργεία της ήδη ετοιμάζουν ένα stage φαντασμαγορικό.

Δεν ξέρω αν πάνω στην σκηνή η Lady Gaga φορέσει τελικά κάποιο από τα κατάλευκα μοναδικά φορέματα Haute Couture της Σήλιας Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει συναντηθεί με την superstar στην διάρκεια εκδήλωσης στις Η.Π.Α. Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μάλιστα πάνω από το λευκό φόρεμα της, αστραφτερά, ιδιαίτερα εντυπωσιακά, χειροποίητα αξεσουάρ της Σήλιας, στο δημοφιλέστατο show του Τony Benett.

Η performer φόρεσε τα κοσμήματα και την τιάρα της Σήλιας Κριθαριώτη για το φίλμ που θα συνοδεύει την κυκλοφορία του jazz album της με τον Tony Benett με τίτλο «Cheek to cheek».

Τα αξεσουάρ της, ιδιαίτερα το αστραφτερό χειροποίητο στολίδι στο κεφάλι απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Μην ξεχνάμε ότι τα ρούχα και αξεσουάρ Celia Kritharioti Haute Couture έχουν επιλέξει η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κιμ Καρντάσιαν και άλλες big stars.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ