O Ringo Star έγινε μανεκέν στα 74 και το διασκεδάζει: Με μαύρο δερμάτινο μπουφάν του John Varvatos και το περίφημο σήμα των Beatles για την ειρήνη μοιάζει νεαρούλης των 60's! (Φωτό)


Με αφορμή τον εορτασμό των 74ων χρόνων του, ο ντράμερ των θρυλικών Beatles, Ringo Starr, πόζαρε στη ολοκαίνουργια καμπάνια του οίκου John Varvatos, για τις ανάγκες της κολεξιόν Φθινόπωρο 2014. «Περίμενα πολύ καιρό για να γίνω μοντέλο» είπε γελώντας ο μουσικός.



Φορώντας ένα κομφό μαύρο δερμάτινο τζάκετ και γυαλιά ηλίου, το «Σκαθάρι» κάνει το σήμα της ειρήνης στο φακό. Η συμμετοχή του μέλους της μυθικής μπάντας στην καμπάνια λέγεται ότι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς προωθεί την οργάνωση «Ringo Starr Peace & Love Fund», η οποία βοηθά στην εφαρμογή επιστημονικά αποδεδειγμένων τρόπων μείωσης του στρες, στους πληθυσμούς υψηλού κινδύνου που πάσχουν από υψηλά επίπεδα χρόνιου στρες και διαταραχών άγχους, αναφέρει η dailymail.co.uk



«Όλα γίνονται για καλό σκοπό. Συμβουλεύω τους πάντες να συμμετέχουν και να χρησιμοποιήσουν την επισήμανση #PeaceRocks. Για κάθε δημοσίευση (στα social media), o John Varvatos θα δωρίζει ένα δολάριο στην “Ringo Starr Peace & Love Fund”, που – μέσω της David Lynch Foundation – διδάσκει διαλογισμό στους ανθρώπους που κινδυνεύουν και υποφέρουν» επεσήμανε ο Ringo Starr.



Παράλληλα με την καμπάνια, διάσημοι φίλοι του μουσικού συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα τρίλεπτο video, αφιερωμένο στην πρωτοβουλία #PEACEROCKS. Οι Clem Burke, Tré Cool, Jim Keltner, Jimmy Kimmel, Jeremy Piven, Chad Smith, Matt Sorum, Steven Tyler και John Varvatos ενώνουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, για χάρη της ειρήνης! (Δείτε το στο www.johnvarvatos.com)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ