Σοφία Βεργκάρα: ''Νιώθω την Ελλάδα σαν το σπίτι μου - είναι στην καρδιά μου & κάθε καλοκαίρι πάω στη Μύκονο αφού λατρεύω τη θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό''! (Φωτό)

Η Σοφία Βεργκάρα δεν είναι φωτογενής! Αυτή είναι η πρώτη διαπίστωση που κάνεις συναντώντας την από κοντά. Και αυτό γιατί πραγματικά βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι είναι κυριολεκτικά εκθαμβωτική και ότι ο φακός πολύ απλά την αδικεί - όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό. Τα γονίδια αυτής της γυναίκας είναι παγκοσμίως δυσεύρετα, αφού ό,τι βλέπεις είναι 100% φυσικό, χωρίς καμία έξωθεν παρέμβαση - ακόμα και το περιβόητο στήθος της, το οποίο η ίδια κάποτε σκεφτόταν να μειώσει διότι υποτίθεται ότι στεκόταν εμπόδιο στην καριέρα της. 



Η Λατίνα καλλονή, που γεννήθηκε πριν από 41 χρόνια στην Κολομβία, φέτος κατετάγη 32η στη θρυλική λίστα του «Forbes» για τις πιο Ισχυρές Γυναίκες στον Κόσμο. Ο λόγος; Τα κέρδη της ξεπέρασαν τα 19 εκατ. δολάρια μόνο το τελευταίο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς. Καθόλου άσχημα για ένα κορίτσι που δεν έμαθε ποτέ να μιλάει τέλεια αγγλικά, ξεκίνησε να σπουδάσει Οδοντιατρική και τα παράτησε για να βρεθεί στα 19 της χρόνια, με ένα παιδί στην αγκαλιά, από την Μπογκοτά στο Μαϊάμι. Από το Μαϊάμι στο Λος Αντζελες πέρασε αρκετά χρόνια κάνοντας κάστινγκ ως μοντέλο, ηθοποιός, υποψήφια σύζυγος του Τομ Κρουζ. Η τύχη, όμως, της χαμογέλασε πολύ αργότερα, στα 35 της χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα - πέντε χρόνια πρωταγωνιστεί με τεράστια επιτυχία στην κωμική σειρά του ABC «Modern Family» ως Γκλόρια. Με αυτόν τον ρόλο, που της έφερε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, ήταν υποψήφια τέσσερις φορές για το βραβείο Primetime ΕΜΜΥ. Τη συνάντησα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη νέα της ταινία «Ερασιτέχνης ζιγκολό». Η πανέμορφη Σοφία υποδύεται μια γυναίκα που πληρώνει έναν ζιγκολό για να την ικανοποιήσει, ενώ μια σατανική σύμπτωση φέρνει και τη θανάσιμα σέξι Σάρον Στόουν στο ίδιο κρεβάτι του πόθου. Πίσω απ’ όλα αυτά βρίσκεται ο δαιμόνιος Γούντι Αλεν, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του ατζέντη του εκδιδόμενου Τουρτούρο. Τζον Τουρτούρο, λοιπόν, Σάρον Στόουν και Σοφία Βεργκάρα σε μια καυτή ερωτική σκηνή, σε μια ταινία που βλέπεται πάρα πολύ ευχάριστα, γυρισμένη στην αγαπημένη Νέα Υόρκη του Γούντι Αλεν. Στην ταινία συμμετέχει και η Βανέσα Παραντί στον πρώτο αγγλόφωνο ρόλο της καριέρας της.

Toυ Γιώργου Σατσίδη - Πρώτο Θέμα



- Πώς ήταν η συνύπαρξή σου στο κρεβάτι με τη Σάρον Στόουν; Είναι η πιο πολυσυζητημένη σκηνή της ταινίας «Ερασιτέχνης ζιγκολό».  Θεέ μου, καταρχάς να πω ότι αισθάνομαι δέος και μόνο δέος απέναντι στη Σάρον Στόουν. Για μένα είναι ένας ζωντανός μύθος του Χόλιγουντ. Ενα παγκόσμιο σύμβολο του σεξ, μια ακαταμάχητα γοητευτική γυναίκα που έγραψε ιστορία με το «Βασικό ένστικτο», επηρεάζοντας όλες τις γυναίκες της γενιάς μου. Η ερωτική σκηνή ήταν ιδιαίτερα τολμηρή, αφού στην παρέα ήταν κι ένας άντρας που τον πληρώναμε κιόλας, ο Τζον Τουρτούρο που σκηνοθετεί την ταινία αλλά και παίζει. Υπήρξαν στιγμές αμηχανίας στα παρασκήνια, γέλιου και ακραίου επαγγελματισμού γιατί το θέαμα έπρεπε να είναι πειστικό. Η Σάρον είναι απίθανος άνθρωπος. Μια πανέξυπνη γυναίκα με απίστευτο χιούμορ. Πιστεύω πάντως ότι το αποτέλεσμα είναι πειστικό - όσοι δουν την ταινία πρέπει να μας πουν. (γέλια) Τα κατάφερα καλά; Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι στη σκηνή αυτή εγώ κάνω την πιο... σκληρή δουλειά. 



- Πώς είναι η αίσθηση να αρέσεις τόσο πολύ στους άντρες; Αισθάνεσαι σύμβολο του σεξ; Αισθάνομαι... Πραγματικά δεν ξέρω πώς αισθάνομαι, γιατί είμαι σε αυτή την ηλικία και συνέχεια μου λένε «είσαι σέξι». Ναι, νιώθω σέξι, είναι μέσα στην κουλτούρα μου να νιώθω έτσι και να τονίζω τα θηλυκά μου στοιχεία, αλλά με βλέπω διαρκώς σε λίστες μαζί με εικοσάχρονες και σκέφτομαι «Θεέ μου, μήπως το παρακάνω; Μήπως κάτι δεν πάει καλά με εμένα, με τους άλλους, με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τον εαυτό μου;». Δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όλο αυτό. Εχω και έναν γιο που είναι 21 ετών - αυτό με κάνει πάντα να νιώθω πάνω απ’ όλα μητέρα και μετά οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα το γεγονός ότι υπερασπίστηκα το ίματζ μου, την εικόνα μου, και δεν άλλαξα όλα αυτά τα χρόνια όταν όλοι οι μάνατζερ που είχα μου έλεγαν να αλλάξω με κάνει να νιώθω υπερήφανη για τις επιλογές μου. Οπως λέει και η μαμά μου, «μια γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα!». Ποτέ δεν συμπάθησα τις αδύναμες σιλουέτες, το ανδρόγυνο λουκ, τα κοντά μαλλιά. Μου αρέσει να φοράω φορέματα που τονίζουν τις καμπύλες, κοσμήματα και ψηλά τακούνια. Μόνο τότε νιώθω γυναίκα και θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό!



- Κάθε χρόνο επιλέγεις την Ελλάδα για διακοπές και όχι την πατρίδα σου, την Κολομβία. Τι είναι αυτό που σε μαγνητίζει στη χώρα μας;  Λατρεύω την Ελλάδα και έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Αυτός ο τόπος είναι στην καρδιά μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια έρχομαι κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο. Λατρεύω τη θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό, το υπέροχο φαγητό. Πραγματικά δεν έχω φάει πιο νόστιμα πιάτα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μου αρέσει να βγαίνω τα βράδια έξω, να διασκεδάζω - εκεί το κάνω. Εχω και πολύ καλούς Ελληνες φίλους που με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου με τη ζεστή φιλοξενία τους. Στη Μύκονο δεν με ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι - είναι ευγενικοί και χαμογελαστοί. Οπως όλοι οι Ελληνες. Εύχομαι να καταφέρω και φέτος να έρθω έστω και για λίγες μέρες. Πέρυσι ανέβαζα συνέχεια φωτογραφίες στο Twitter και τους είχα τρελάνει όλους στο Χόλιγουντ. Είχαν σκάσει από τη ζήλια τους. (γέλια) 



- Θα γύριζες μια ταινία στην Ελλάδα;  Οχι! Δεν θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα για δουλειά, δεν μου αρέσει να δουλεύω το καλοκαίρι! Προτιμώ να κάνω διακοπές κάτω από τον καυτό ήλιο. (γέλια) Ξέρεις, τώρα που παίζω όλο και πιο συχνά σε ταινίες ταυτόχρονα με το «Modern Family» υποφέρω. Δεν έχω ποτέ χρόνο για ξεκούραση. Τα γυρίσματα στη σειρά διαρκούν έως 15-16 ώρες για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Είναι εξουθενωτικά. Γενικά όταν μου δίνεται χρόνος θέλω να απολαμβάνω τη ζωή. Το τίμημα της επιτυχίας σε αυτή τη φάση είναι ότι δεν ζω. Δεν βγαίνω ποτέ. Δεν διασκεδάζω. Κοιμάμαι από τις 10 το βράδυ για να μπορώ να αντεπεξέλθω στα γυρίσματα που ξεκινάνε από το χάραμα. Είναι ζωή αυτή στο Λος Αντζελες; Δεν είναι!

- Είσαι τόσο σέξι στον «Ερασιτέχνη ζιγκολό» που θα πρέπει να αναμένεις πολύ φλερτ από τους Ελληνες φαν σου - εάν τελικά έρθεις φέτος. Λατίνοι και Ελληνες είμαστε το ίδιο. Μας αρέσει να κάνουμε πικάντικη και διασκεδαστική τη ζωή μας. Μας αρέσουν πάντοτε τα ίδια πράγματα, ζούμε με παρόμοιο τρόπο, έντονα, σαν να μην υπάρχει αύριο. Καμία σχέση με τους Αμερικανούς. Εύχομαι να αρέσει η ταινία γιατί έχει πολλά ωραία στοιχεία για τη ζωή και ουσιαστικό περιεχόμενο μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις. Θέλω να αρέσει ο ρόλος μου πλάι στη Σάρον και τον Γούντι Αλεν και να περάσουν όλοι καλά. Αν είναι να «υποφέρω» με λίγο φλερτ στην Ελλάδα παραπάνω, δεν με πειράζει καθόλου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ