Όλα όσα έγιναν στο γάμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και της Ξανθής του στο Σούνιο με παρούσα τη μικρή τους κόρη ! (φωτό & βίντεο)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο παίχτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του Ξανθή Σταμουλάκη.  

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο παίχτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του Ξανθή Σταμουλάκη.  




ΔΕΙΤΕ στο βίντεο τι δήλωσε ο ιερέας του μυστηρίου ΕΔΩ

Το λαμπερό ζευγάρι, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα, ελάχιστους συγγενείς, πολύ στενούς φίλους και βέβαια τους συμπαίχτες του Σωκράτη από την Εθνική ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων και αντήλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.
Η τελετή φιλοξενήθηκε στο Σούνιο, σε ένα από τα πιο όμορφα και γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, το Cape Sounio.

Με τον ήλιο να πέφτει αργά το απόγευμα ξεκίνησαν να έρχονται οι πρώτοι καλεσμένοι για να παραστούν στο γάμο του καλοκαιριού, όπως είπαν οι περισσότεροι.
Ένα γάμος που λέγεται ότι τα είχε όλα.

Λάμψη, επώνυμους καλεσμένους, ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο ανοιχτό χώρο όπου έγινε μετά την τελετή η δεξίωση, συγκρότημα τραγουδιστών που εκτός από μελωδίες τύπου τζαζ φλέρταρε με την ιδέα της νησιώτικης αισθητικής και κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκομένους εκεί μέχρι πρωίας σε ξέφρενο γλέντι και χορό.

Ο γαμπρός αφιέρωσε στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα της κόρης του ένα νησιώτικο τραγούδι από την Πελοπόννησο, επιλογή με νόημα, όπως είπε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο τραγουδιστής της μπάντας που έντυσε μουσικά την όμορφη και έναστρη καλοκαιρινή βραδιά.

Η νύφη συγκινημένη χόρευε με το γαμπρό συνεχώς κοιτώντας τον στα μάτια καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας. «Για την Ξανθή ο Σωκράτης είναι η ίδια της η ζωή. Δε χώρισαν ούτε μία ημέρα από τότε που γνωρίστηκαν, όλοι περιμέναμε πως αυτή η σχέση θα κατέληγε σε γάμο, όπως και έγινε», θα πει στενός φίλος του ζευγαριού.

Μία σχέση που πάλεψαν και οι δυο λόγω αποστάσεων που τους χώριζε κατά καιρούς η οποία όμως τελικά δεν κατάφερε ποτέ να αποτελέσει εμπόδιο στην ουσιαστική αγάπη και στον παθιασμένο τους έρωτα.

Και να σημειώσουμε βέβαια πως τις εντυπώσεις όλων έκλεψε η Ξανθή ως εντυπωσιακή νύφη, με μαλλιά σηκωμένα ψηλά, το πρόσωπό της πιο όμορφο από ποτέ και έναν αέρα αριστοκρατικότητας και αρχοντιάς που τη διακρίνει ούτως ή άλλως. Η Ξανθή επέλεξε ένα εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη και το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε σημείο κουβέντας κυρίως από τις θηλυκές υπάρξεις του event που δε σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο εντυπωσιάστηκαν από την επιλογή αυτή. «Το νυφικό πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό, της άρεσε πάρα πολύ η δαντέλα και αυτός ήταν ο λόγος που το επέλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη», θα πει στο protothema.gr η κυρία Μαρία Κονίδη υπεύθυνη για το σχεδιασμό του νυφικού της Ξανθής. Ένας γάμος για τη Ξανθή ακριβώς όπως τον είχε ονειρευτεί.

Η βραδιά κύλησε με πολύ ερωτισμό να κατακλύζει την ατμόσφαιρα και με όλους όσους βρέθηκαν εκεί να είναι συγκινημένοι και να μη σταματούν να πειράζουν τον «κρεμασμένο» πια άσσο της Εθνικής.

Για το ζευγάρι μπορεί να ήταν όχι απλά η πιο όμορφη στιγμή τους αλλά και η πιο συγκινητική αφού παρούσα στο μυστήριο ήταν και η μικρή κορούλα τους, το δώρο ζωής για εκείνους.
Η ευχή η κλασσική τύπου καλούς απογόνους, άλλαξε, λόγω της ημέρας σε ευχή τύπου με… πολλούς ακόμη απογόνους από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί.

Οι καλεσμένοι παρά το γεγονός ότι από το απόγευμα και μετά είχε ένα αεράκι αρκετά δυνατό δεν έχασαν το κέφι τους ούτε στιγμή ενώ οι κυρίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες έδειχναν να απολαμβάνουν το γεγονός και να αψηφούν τη σχετική ψύχρα καθώς θα έπρεπε να υπερασπιστούν τα κομψά φορέματα που επέλεξαν για τη γαμήλια τελετή και τα οποία φυσικά ήταν μάλλον ιδιαίτερα ελαφριά.

Ο ιερέας που τους ευλόγησε έφτασε γύρω στις 7 το απόγευμα έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι σημειώνοντας όπως είπε στο protothema.gr: «Να είναι καλοφώτιστο και καλοστέριωτο το ζευγάρι με πολλούς ακόμη απογόνους και μάλιστα θέλω να δώσω και την ευχή το επόμενο μέλος της οικογένειας να είναι αγόρι και η φυσική συνέχεια του πατέρα στα γήπεδα με την ίδια και μεγαλύτερη ακόμη επιτυχία, να μας κάνει και αυτό μια μέρα περήφανος όπως ο πατέρας του».

Όλα αυτά που κατέγραψαν κάμερες τηλεοπτικές και φωτογραφικές πιθανόν να μην είχαμε τη δυνατότητα να τα σχολιάζαμε κάτω από μία διαφορετική συνθήκη αφού ο γάμος αυτός λίγο έλειψε να αλλάξει ημερομηνία όπως μας είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και φίλος του ζευγαριού Ανδρέας Παλομπαρίνι: «Ναι όντως, ο γάμος παραλίγο να μη γινόταν σήμερα αν η Εθνική μας δεν... φρέναρε την πορεία της στο Μουντιάλ. Πάντως υπήρχε plan B, ό,τι και αν γινόταν ο γάμος θα γινόταν», σημείωσε χαμογελώντας τονίζοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος που επιτέλους αυτός ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων τους οποίους εκτιμά επισφραγίζεται με το μυστήριο του γάμου.

Το εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης υποδέχτηκε το ζευγάρι γύρω στις 8 οπότε και ξεκίνησε το μυστήριο.

Από το γάμο δεν έλειψε και η μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού, η τεσσάρων μηνών κορούλα τους, που, έχει σκορπίσει χαμόγελα χαράς σε όλη την οικογένεια.
Οι κουμπάροι του ζευγαριού Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ιωάννα Δέδη ήταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που με τον τρόπο αυτό επισφράγισαν μία φιλία με τους νεόνυμφους η οποία κρατά πολύ καιρό και είναι ουσιαστική.

Οι αντρικές παρουσίες που έκλεψαν τα βλέμματα αναμφίβολα ήταν αυτές των Καραγκούνη, Μανωλά, Μανιάτη, Γεωργέα, Ταχτσίδη ενώ αίσθηση προκάλεσε με την εμφάνισή του και την εντυπωσιακή του συνοδό ο Χρήστος Χολίδης. Φυσικά παρέλασαν πολλοί παράγοντες του αθλητικού χώρου και άλλοι επώνυμοι.  

Λίγο αργότερα και με θέα το ναό του Ποσειδώνα οι καλεσμένοι προχώρησαν μέσα από ένα πλινθόκτιστο διάδρομο που ένωνε το χώρο του ξενοδοχείου με ένα άλλο χώρο λίγα μέτρα παρακάτω προκειμένου να απολαύσουν τα εδέσματα που κοσμούσαν τα τραπέζια.
Φυσικά η σαμπάνια έρρεε άφθονη και οι ευχές έδιναν και έπαιρνα.

Η βραδιά κύλησε μέχρι αργά. Με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι με πειράγματα στο γαμπρό αλλά και μία αφιέρωση ενός τραγουδιού από την Πελοπόννησο που έκανε τη νύφη να δακρύσει.
Και μπορεί τα παραμύθια και οι έρωτες να αποτελούν σημεία ανόητου ρομαντισμού για κάποιους όμως ευτυχώς ακόμη και στις ημέρες μας τέτοιες στιγμές είναι και παραμένουν και θα παραμείνουν μοναδικές. Γιατί είναι καρέ ζωής που μας θυμίζουν πόσο σημαντικό πράγμα είναι το να μοιράζεσαι τη ζωή σου με αυτόν ή αυτή που επέλεξες.



























Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ