Δύσκολες ώρες για την Άννα Συνοδινού-Η «μεγάλη κυρία» του Θεάτρου νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Δύσκολες ώρες περνά η Άννα Συνοδινού, αφού εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Δύσκολες ώρες περνά η Άννα Συνοδινού, αφού εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Σωτηρία», χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.



Στο πλευρό της 88χρονης ηθοποιού βρίσκονται λιγοστά άτομα, τα οποία υποστηρίζουν ότι , για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας της, απαιτούνται μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να πληρωθούν με τη σύνταξή της.
 
 
Παράλληλα, προσθέτουν ότι υπάρχει και ένα χρέος της στην εφορία, ύψους 11.000 ευρώ, το οποίο, αν δεν πληρωθεί άμεσα, και εξαιτίας αυτού του γεγονότος κινδυνεύει να βγει στο σφυρί το σπίτι της στο Παγκράτι.
 
 
 
Η Άννα Συνοδινού την περασμένη Τετάρτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή, για να αντιμετωπίσουν τον υψηλό πυρετό, τη δύσπνοια, καθώς και άλλα χρόνια προβλήματα της υγείας της που την ταλαιπωρούν.
 
 
Η κ. Δώρα και ο κ. Χρήστος είναι το ζευγάρι που τα τελευταία 40 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού και την βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού κι όχι μόνο.
 
 
Η κ. Δώρα είπε: «Τον περασμένο Απρίλιο μπήκαμε και πάλι στο νοσοκομείο, γιατί δεν μπορούσε να φάει και οι γιατροί διέγνωσαν δυσοστομία με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και πλέον από τότε να τρέφεται με σωληνάκι».
 
 
Τέλος πρόσθεσε: «Την προηγούμενη φορά που η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο, άτομο από το περιβάλλον της επικοινώνησε με πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας για βοήθεια, αλλά εκείνος δεν απάντησε».
 
star.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ