Η σούπερ σταρ του Σικάγο, είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, γνωστή ως Susanna Negovan, δηλαδη η Μαρία Φωτεινοπούλου, διευθύντρια του Splash! Να την! (βίντεο)

H αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα σε 23 Έλληνες και Ελληνοαμερικανούς που έκαναν το «Greek Dream» να ανθίσει στις ΗΠΑ! Σε

H αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα σε 23 Έλληνες και Ελληνοαμερικανούς που έκαναν το «Greek Dream» να ανθίσει στις ΗΠΑ! Σε μια εποχή ιδιαίτερα σκληρή για την Ελλάδα και τους Έλληνες, τα 23 αυτά πρόσωπα κατάφεραν μέσα από μια σειρά προκλήσεων να βγουν νικητές και να ξεχωρίσουν ο καθένας στον τομέα του.



Δείτε το αφιέρωμα στην Susanna, η οποία είναι αρχισυντάκτης και εκδότης του Splash, ενός δημοφιλούς εβδομαδιαίου περιοδικού στυλ, που διανέμεται μέσα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Chicago Sun-Times.  Έχει τιμηθεί ως «Γυναίκα με Όραμα» από το Illinois Eye-Bank το 2012, είναι μέλος του Economic Club του Σικάγο και μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Chicago Gateway Green, μία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αστικής ανάπλασης.

Susanna and Tom Negovan in Athens in 2010.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ