Αλήθεια: Η ίδια η βασίλισσα της Αγγλίας «guest star» στο Game of Thrones-Μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν ως fans τον χώρο των γυρισμάτων στο Μπέλφαστ (φωτό)

Πολλοί ήταν οι Βρετανοί που περίμεναν αυτή την ημέρα! Ο λόγος; Σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της και Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, ξεναγήθηκαν στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones».



Και ενώ όλα έβαιναν καλώς, η Βρετανίδα μονάρχης έκανε κάτι που απογοήτευσε πολλούς, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια και σωρεία μηνυμάτων να κατακλύσουν το Διαδίκτυο και περισσότερο το Twitter.




Ένα όνειρο έχουν οι φανατικοί της σειράς, να καθίσουν στον Σιδηρούν Θρόνο και όλοι περίμεναν πως η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την ξενάγησή της θα εκπλήρωνε αυτή την επιθυμία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.



Η βασίλισσα έβγαλε μεν φωτογραφίες με φόντο την πολυπόθητη θέση, εντούτοις προτίμησε να μην μπει στον πειρασμό και στους... μπελάδες που φέρνει ο Σιδηρούν Θρόνος σε όποιον κάθεται αναπαυτικά επάνω σε αυτόν και έτσι πόζαρε δίπλα από αυτόν.








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ