Ο απόλυτος οδηγός σινεμά: Όλες οι ταινίες του καλοκαιριού και τα... SOS για τα θερινά!

To καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι θερινοί -κυρίως- κινηματογράφοι της πόλης σας δίνουν έξτρα αφορμές για βραδινές βόλτες! Εμείς σας παρουσιάζουμε τον πλήρη κινηματογραφικό οδηγό του καλοκαιριού για να φτιάξετε το -σινεφίλ- πρόγραμμά σας!

To καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι θερινοί -κυρίως- κινηματογράφοι της πόλης σας δίνουν έξτρα αφορμές για βραδινές βόλτες! Εμείς σας παρουσιάζουμε τον πλήρη κινηματογραφικό οδηγό του καλοκαιριού για να φτιάξετε το -σινεφίλ- πρόγραμμά σας!

 Οι ταινίες του Ιουνίου

 Στα όρια του αύριο - Η επική δράση της ταινίας ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Το Sci Fi του καλοκαιριού!

Στα Όρια του Αύριο

Χίλιοι τρόποι για να πεθάνεις στην Άγρια Δύση - Ένα εκατομμύριο τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία - γουέστερν, με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα, που φέρει την υπογραφή του σαρδόνιου και πάντα αιχμηρά καυστικού Σεθ ΜακΦάρλαν (Family Guy), στη δεύτερη μεγάλη ταινία του μετά το ξεκαρδιστικό Ted.

Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση

 Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου - Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου είναι ένα αριστοτεχνικό θρίλερ αγωνίας, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Βίγκο Μόρτενσεν, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και νικήτρια του Βραβείου Γυναικείας Ερμηνείας από το Φεστιβάλ Καννών, Κίρστεν Ντανστ, και τον Όσκαρ Άιζακ. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ (Εκδόσεις Άγρα), η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου του Drive, Χοσεΐν Αμινί.

Τα Δύο Πρόσωπα του Ιανουαρίου

 

Ο Καθρέφτης της Κολάσεως - Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μάικ Φλάναγκαν συστήνει στο κοινό ένα νέο είδος τρόμου. H ιστορία αφορά δύο αδέρφια, την Κάιλι και τον Τιμ, των οποίων οι ζωές άλλαξαν όταν οι γονείς τους δολοφονήθηκαν, κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. Ο Τιμ έχει καταδικαστεί γι' αυτό το έγκλημα και η αδερφή του προσπαθεί να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες αποδεικνύοντας πως ο πραγματικός δολοφόνος ήταν μία διαβολική υπερφυσική δύναμη που βρίσκεται μέσα σε έναν καθρέφτη.

Ο Καθρέφτης της Κολάσεως

  Transformers 4: Εποχή Αφανισμού - Ο μετρ των σπέσιαλ εφέ (που μας έχει δώσει από τα πιο εντυπωσιακά 3D), των τιτάνιων μαχών και των εγγυημένων μπλοκμπάστερ Μάικλ Μπέι υπογράφει σκηνοθετικά και το τέταρτο κεφάλαιο της μάχης των Autobots ενάντια στα Decepticons στην πλέον πολυαναμενόμενη περιπέτεια του καλοκαιριού κι η υπερπαραγωγή συνεχίζεται με την ταινία αυτή να αποτελεί τη συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου φιλμ.

Transformers 4: Εποχή Αφανισμού

The Homesman του Τόμι Λι Τζόουνς - Το φιλμ είναι ένα ακόμα γουέστερν, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Glendon Swarthout και ακολουθεί την ιστορία μιας πρωτοπόρου γυναίκας, της Mary Bee Cuddy (Hilary Swank), η οποία θα προσπαθήσει να περάσει τρεις παράφρονες γυναίκες από τη Nebraska στην Iowa.

The Homesman του Τόμι Λι Τζόουνς

Tracks του Τζον Κιούραν - Μια φιλόδοξη ταινία με πρωταγωνίστρια την Μία Βασικόφσκα

Tracks του Τζον Κιούραν

Οι ταινίες του Ιουλίου

 

Ερασιτέχνης Ζιγκολό - Η νέα κωμωδία του Τζον Τορτούρο με τον Γούντι Άλεν, τη Σοφία Βεργκάρα και τη Σάρον Στόουν

Ερασιτέχνης Ζιγκολό


Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή - Ο Άντι Σέρκις μετά την επιτυχημένη και πολυσυζητημένη ερμηνεία στην προηγούμενη ταινία του διάσημου franchise, επιστρέφει ως Σίζαρ και πάλι, έχοντας δίπλα του διακεκριμένους ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά, όπως οι Τζέισον Κλάρκ ("Zero Dark Thirty", "Ο Υπέροχος Γκάτσμπι"), Γκάρι Όλντμαν ("Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή", "Χάρι Πότερ"), Κέρι Ράσελ ("Επικίνδυνη Αποστολή 3"), Τόμπι Κεμπελ (The Prince of Persia, RocknRolla), Κόντι Σμιτ Μακφί ("Άσε το Κακό να Μπει"), Ενρίκε Μουρτσιάνο ("Traffic", "Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη"), Κερκ Ασεβέδο ("Λεπτή Κόκκινη Γραμμή") και Τζούντι Γκρίρ ("Οι Απόγονοι", "Οι Τρεις Ήρωες").

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή

The Volcano / Eyjafjallajökull - Η έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjallajökull στην Ισλανδία ενσωματώνεται έξυπνα σε αυτή την ρομαντική κωμωδία

The Volcano / Eyjafjallajökull

Ηρακλής - Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται στα graphic novels του Στιβ Μουρ.

Ηρακλής

Parker του Τέιλορ Χάκφορντ - Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα Flashfire του Donald E. Westlake, ένα από τα πολλά που έχει γράψει με ήρωα τον Πάρκερ, ο Στέιθαμ θα ερμηνεύσει τον κεντρικό χαρακτήρα που έχουν στο παρελθόν ερμηνεύσει επίσης ο Λι Μάρβιν sστο Point Black του 1967 ως Γουόκερ και ο Μελ Γκίμπσον στο Payback το 1999 ως Πόρτερ.

Parker του Τέιλορ Χάκφορντ

Οι ταινίες του Αυγούστου

Jersey Boys του Κλιντ Ίστγουντ - Η ιστορία τεσσάρων νέων με καταγωγή από το Νιού Τζέρσεϊ οι οποίοι ενώθηκαν για να σχηματίσουν το διάσημο 60's ροκ συγκρότημα ‘'The Four Seasons''.

Jersey Boys του Κλιντ Ίστγουντ

22 Jump Street - Αφού επιτέλους βρήκαν το δρόμο τους μετά το σχολείο, οι αλλαγές για τους αστυνομικούς Schmidt (Jonah Hill) και Jenko (Channing Tatum) είναι εμφανείς όταν εργάζονται σε μυστική αποστολή σε ένα τοπικό κολέγιο.

22 Jump Street

Sin City: A Dame to Kill For των Φρανκ Μίλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ - Oι Φρανκ Μίλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ μας μεταφέρουν για μια ακόμη φορά στην... αμαρτωλή πόλη, με τους σκοτεινούς χαρακτήρες.

Sin City: A Dame to Kill For των  Φρανκ Μίλερ και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ


 

Chef του Tζον Φαβρό - Τι δουλειά έχουν ο IronMan και η Σοφία Βεργκάρα... στην κουζίνα; Οι απαντήσεις στην... γαστριμαργική κωμωδία του Τζον Φαβρό

Chef του Tζον Φαβρό


 

Sex Tape - Η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγός της προσπαθούν να φτιάξουν ένα sex tape με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία

Sex Tape



Οι Αναλώσιμοι 3 - Όλοι -και όταν λέμε όλοι το εννοούμε- οι σκληροί του Χόλιγουντ σε μια ακόμη ματσο ταινία δράσης!

Οι Αναλώσιμοι 3



Magic in the Moonlight του Γούντι Άλεν - Ο Γούντι Άλεν θα μας παρουσιάσει μια ακόμη κομεντί που γυρίζεται αυτή την εποχή στη Νότια Γαλλία -το δεύτερο φιλμ του Γούντι που γυρίζεται στη χώρα και το όγδοο σε ευρωπαϊκό έδαφος- και θα έχει τον τίτλο "Magic in the Moonlight".

Magic in the Moonlight του Γούντι Άλεν


Πηγή: athensmagazine

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ