Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια! Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα!

ΚΡΙΟΣ
Έχεις κάποια ανησυχία γιατί βλέπεις τα πράγματα με μια καχυποψία που δεν είναι φυσικό για σένα γιατί συνήθως έχεις ελεύθερη έκφραση. Τώρα διακινδυνεύεις να χαλάσουν ισορροπίες αν βγάλεις στην επιφάνεια συναισθήματα που έχουν μέσα τους ανασφάλεια και ζήλεια, κυρίως για έναν Σκορπιό. Ευτυχώς θα αποκατασταθούν τα πράγματα όσο μπορούν πιο γρήγορα και αυτό θα γίνει από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Να προσέχεις στην επικοινωνία με τον Καρκίνο γιατί μπορεί να γίνουν κάποιες σημαντικές παραλείψεις οι οποίες θα αφήσουν μεταξύ σας κενά.
 



ΤΑΥΡΟΣ

Όσο προσπαθείς να κρατάς το κεφάλι ψηλά και να μην εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου τόσο θα απομακρύνεσαι από το άτομο που σου αρέσει και θέλεις να είσαι μαζί. Ένα μεγαλύτερο άτομο μπορεί να σε συγκινήσει αλλά επειδή μπορεί να φοβάσαι το θέμα της προδοσίας ίσως να μην ενδώσεις αμέσως. Ο Κριός με τον τρόπο του σε αφήνει να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας αλλά εσύ θα πρέπει να κάνεις τα πιο πολλά βήματα για να υπάρξει μεταξύ σας επιτυχία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την μια έχεις ελευθερία λόγου και έκφρασης και από την άλλη νιώθεις ότι κάτι σε κρατάει μακριά από την χαρά και την ευτυχία. Ο λόγος είναι ότι θεωρείς ότι θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες με τον Σκορπιό και για αυτό κάνεις κάπως πίσω. Αντίθετα, με τον Τοξότη που έχει κάτι να σου πει και δεν σε δεσμεύει σε τίποτε, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Αν έχεις δεθεί στενά με ένα πρόσωπο που έχεις μεγάλη συναισθηματική εξάρτηση θα χρειαστεί να αναζητήσεις λίγο ελευθερία γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις καλά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνεις κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις που μπορεί να σε κρατάνε σε απόσταση από τα άτομο που είσαι μαζί γιατί δεν θέλεις ντε και καλά να φανούν τα αληθινά σου συναισθήματα και να πληγωθείς σε περίπτωση που το άλλο πρόσωπο παραμείνει ψυχρό ή αδιάφορο. Η πραγματικότητα με έναν Τοξότη μερικές φορές είναι δύσκολη γιατί είναι το πρόσωπο που τίποτε δεν κρατάει για τον εαυτό του αλλά από την άλλη έχει διαθέσεις πολύ ανοιχτές και φιλελεύθερες και αυτό ίσως να σε μπλοκάρει. Με ένα Ταύρο φίλο και συγχρόνως να αιωρείται κάτι ακόμα στην ατμόσφαιρα καλύτερα θα τα καταφέρεις.
 
ΛΕΩΝ

Πιθανόν να σε έχει πιάσει ένας ναρκισσισμός και χωρίς να το θέλεις να έχεις καβαλήσει λίγο το καλάμι. Μπορεί να σου βγουν έντονες επιθυμίες σε υλικό επίπεδο που θέλεις οπωσδήποτε να τις εκπληρώσεις για σένα ή πιθανόν να ασχολείσαι με περισσότερο πάθος με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ίσως να ακούσεις παράπονα τα οποία θα σε παγώσουν και θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου. Πάντως ο αισθησιασμός πάει πακέτο με την λαγνεία και αυτή την εβδομάδα τα διαθέτεις όλα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κατά κάποιο τρόπο υπέρ-αναλωθεί σε μια κατάσταση. Ενδεχομένως να μην μπορούσες να περιμένεις αιώνια και πιθανόν να βρήκες ένα άλλο, καλύτερο ταίρι. Μπορεί η συντροφικότητα να είναι σημαντική για σένα αλλά ο πήχης σου είναι ψηλά και έχεις απαιτήσεις, οπότε η αξιολόγησή σου σχετίζεται και με την ποιότητα του άλλου ατόμου. Ο Ταύρος ή Σκορπιός είναι πιθανόν υποψήφιοι αλλά και νικητές στην καρδιά σου. Θα σε κάνουν να ενδώσεις πιο εύκολα παρά ο Καρκίνος που είναι συνέχεια ήξεις αφήξεις.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Κάποιες υποθέσεις σου πηγαίνουν καλά και κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη αλλά από την άλλη μπορεί να σου κάνει σκηνές ζήλειας γιατί προκαλείς χωρίς να το καταλαβαίνεις και ο Ταύρος είναι και κτητικός και σου δημιουργεί προβλήματα. Το καλύτερο από όλα είναι να σταματήσεις να απολογείσαι την αθωότητά σου και να πιστέψεις στην αξία σου. Μην φοβάσαι να δείχνεις ποιος ή ποια είσαι. Επειδή αυτή την περίοδο έχεις κάποιες δυσκολίες σε σχέση με την οικογένεια σου πιθανόν να έχεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία και να πληγώνεσαι με το παραμικρό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον άξονά σου καλά κρατεί. Μπορεί να σου ανεβάζει τον πήχη ψηλά αλλά δεν παύει να σου ομορφαίνει τη ζωή με νέες γνωριμίες αλλά και να αυξάνει την συντροφικότητα στην σχέση σου. Στο χέρι σου είναι να αγαπήσεις με το πιο δυνατό τρόπο. Αν το πρόσωπο είναι μεγαλύτερο, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Ίσα-ίσα που σε γεμίζει πιο πολύ. Θα γίνουν προσπάθειες και από τις δυο πλευρές να είστε μαζί παρ' όλο που η κοινή λογική διαφωνεί αλλά ο έρωτας για αυτό έχει γεννηθεί, για να γεφυρώνει τις αντιξοότητες ανάμεσα στους ανθρώπους και να δημιουργεί έλξη σε καταστάσεις ετερώνυμες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις μια ανησυχία γιατί περνούν πολλά άτομα από τη ζωή σου τα οποία κατά την γνώμη σου, τα θέλεις μόνο για να συζητάτε και τίποτε παραπάνω γιατί διανύεις μια φάση μικρής απογοήτευσης από μια παρελθοντική κατάσταση. Η επαφή με τον Ταύρο έχει τα καλά της έχει και τα δύσκολα. Το πιο σοβαρό είναι να μην υπάρχει μεταξύ σας τόσο μεγάλη σοβαρότητα γιατί χάνεται η μαγεία της πλάκας, του παιχνιδιού και γενικά η γοητεία. Ο Δίδυμος μπορεί να έρθει ουρανοκατέβατος και να σε γεμίσει τρέλα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπως νιώθεις μια μικρή κόπωση γιατί χρειάζεται να βγαίνεις καθημερινά και να γνωρίζεις κάθε λίγο και λιγάκι διαφορετικό κόσμο και αυτό σε ενοχλεί αφάνταστα. Αν είσαι ήδη σε σχέση θα προσπαθήσεις να γεμίσεις κάποια κενά, συζητώντας και βγάζοντας και καινούργιες αποκαλύψεις στην επιφάνεια. Η συναισθηματική συζήτηση θα σε βοηθήσει να βάλεις τα όρια σου και να μιλήσεις για τον εαυτό σου και τα βαθιά σου θέλω. Ο Καρκίνος θα έρθει πιο κοντά και, αν και νωρίς, ίσως να συζητάει ακόμα και για γάμο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κινηθείς ελεύθερα και να απαιτήσεις να σου δώσουν μεγαλύτερη σημασία γιατί θα σου βγει το πάθος στην επιφάνεια και μπορεί και να κάνεις ζήλειες για οτιδήποτε βλέπεις και δεν σου αρέσει. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό θα κάνει προσπάθεια αλλά μπορεί να μείνει στο κενό γιατί από την πλευρά σου θα βάλεις φρένο επειδή νιώθεις ανασφάλεια και πιθανόν τάση για απιστία από το άλλο το άτομο. Μπορεί να υπερβάλεις για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοικτά μην γίνουν λάθη που δεν διορθώνονται μετά.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις συμπεριφορά σταθερή και ισορροπημένη. Παρ' όλο που ασχολείσαι με πολλά θέματα εσύ θα είσαι στον στόχο σου γιατί δεν έχεις όρεξη να μπλέκεσαι με φασαρίες και πάνω από όλα με απιστίες και να χάσεις την συγκεκριμένη σχέση. Με τον Δίδυμο θα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά μπορεί να μην τα βρίσκετε και να μην έχετε καλή επικοινωνία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει βαθύς έρωτας. Η επαφή με ένα Καρκίνο μπορεί να γίνει ετεροχρονισμένα αλλά θα είναι σαν να ήταν εχτές.

astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ