Τοpwoman η Ευγενία Δημητροπούλου από το ''Νησί'' που άνοιξε τα φτερά της και έφτασε στο Χόλιγουντ - Εξασφάλισε ρόλο στην νέα ταινία ''Τα δυο πρόσωπα του Γενάρη'' με πρωταγωνίστρια την Κίρστεν Ντανστ!

Το κορίτσι που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το σίριλα του Mega «Το Νησί» ως σύζυγο του Γιάννη Στάνκογλου, η Ευγενία Δημητροπούλου άνοιξε τα φτερά της και έφτασε στο Χόλιγουντ!

Το κορίτσι που το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από το σίριλα του Mega «Το Νησί» ως σύζυγο του Γιάννη Στάνκογλου, η Ευγενία Δημητροπούλου άνοιξε τα φτερά της και έφτασε στο Χόλιγουντ!

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/41c8ef1cd96f3cb171c8d94389371f49_L.jpg

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς που μετέφερε στην τηλεόραση το βίβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ και θεωρείται σημείο αναφοράς στις τηλεοπτικές παραγωγές, πήρε διθυραμβικές κριτικές για το ταλέντο της αλλά και την ομορφιά της. πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για ένα νέο κορίτσι με προοπτικές, στυλ και αέρα άλλης δεκαετίας. Το κάστινγκ που κλήθηκε να συμμετάσχει πέρσι στην Αμερική στέφθηκε με επιτυχία και η Ευγενία κατάφερε να ξεχωρίσει και να εξασφαλίσει έναν ρόλο στην καινούρια Χολιγουντιανή παραγωγή «Τα δυο πρόσωπα του Γενάρη», με πρωταγωνιστές την Κίρστεν Ντανστ και τον Βίγκο Μόρτενσεν. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που εκτυλίσσεται στη δεκαετία του ’60, αναφέρει το thetoc.gr

Από τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής παραγωγής

Η ίδια η Ευγενία, περήφανη για όσα ζει, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της από τα γυρίσματα και το πάσο της για το πλατό και τις εγκαταστάσεις των στούντιο.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη και η ταινία αναμένεται να κάνει αίσθηση στους κινηματογραφόφιλους. Δείτε το τρέιλερ από τα «Τα δυο πρόσωπα του Γενάρη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ