Κι ενώ ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, ας δούμε τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα!

 ΚΡΙΟΣ
Θα έρθεις πιο κοντά σε μια ιδανική κατάσταση. Από την Πέμπτη και μετά θα αλλάξεις κάπως στυλ και θα γίνεις αναγκαστικά πιο κλειστός/η γιατί με έναν άλλο τρόπο οι δυνάμεις σου θα βγούνε στην επιφάνεια. Η επιδίωξη ενός Σκορπιού να σε κατακτήσει μάλλον θα πιάσει τόπο γιατί θα δοκιμάσει να σε πλησιάσει. Επίσης με τον Ζυγό χρειάζεται να τα βάλετε κάτω και οι δυο μαζί γιατί θα έχετε θέματα να αντιμετωπίσετε. Τα συναισθηματικά λόγια ενός Καρκίνου θα σου βγάλουν τις ευαισθησίες στην επιφάνεια.
 


ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινάει μια περίοδος πολύ θετική για σένα γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου από την Πέμπτη και θα σε καθοδηγήσει με τον δικό της τρόπο. Επειδή θεωρείται σε καλή θέση, θα δεχτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που σου φαίνονται εύκολες. Το πιο βασικό είναι να αγαπήσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα περάσεις σε άλλο επίπεδο την σχέση σου. Η ομορφιά και η αρμονία θα παίξουν ρόλο γιατί δεν σου αρέσουν οι φασαρίες και τα άσχημα λόγια. Ο Ζυγός θα σου δείξει τον τρόπο της αρμονίας. Αλλά ίσως να μην έχεις την υπομονή να τον περιμένεις. Από την άλλη η σχέση με Σκορπιό θα γίνει πολύ καλύτερη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανοίξεις μια νέα σελίδα και θα δεθείς με ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν. Επίσης, θα θελήσεις να κάνεις την υπέρβαση και να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε ένα άτομο που μπορεί να έχεις διαφορές. Ο Ερμής που θα φύγει από το ζώδιο σου και θα μπει στον Καρκίνο. Θα σου δημιουργήσει την διάθεση να αναζητήσεις μεγαλύτερη συναισθηματική ηρεμία αλλά και να ζήσεις στιγμές οικογενειακές με ένα πρόσωπο που έχεις ανάγκη να γνωριστείτε και να κάνετε μαζί πράγματα. Το θέμα είναι να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι σταθερότητα και κυρίως εμπιστοσύνη για να κάνεις κάτι πολύ καλό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις να δώσεις πολύ περισσότερα πράγματα και με ευκολία. Η διαδικασία είναι απλή. Θα μάθεις να είσαι πιο κοντά στις ανάγκες του ατόμου που είσαι μαζί και θα έχεις μια καλή επικοινωνία μαζί του. Μόνο να μην ξεκινήσεις τη γκρίνια γιατί θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα από τους άλλους, κουράζει και δημιουργεί αποστάσεις. Έχεις βέβαια ανάγκη από όμορφα και τρυφερά λόγια και κυρίως έχεις την διάθεση να ανταποκριθείς με ευαισθησία στην ανάγκη ενός άλλου Καρκίνου ή ακόμα και Ζυγού που νιώθεις ότι δεν καταλαβαίνει τον ψυχισμό σου εύκολα.
 
ΛΕΩΝ

Μπαίνει μεγαλύτερο πάθος στην ζωή σου και θα εκτιμήσεις δεόντως την πίστη, τον ρομαντισμό αλλά και την καλοπέραση. Ο Ταύρος θα έρθει πιο κοντά σου και θα μπορείτε να συζήσετε. Πιθανόν ένα σπίτι να σας απασχολήσει από κοινού. Η στενή επικοινωνία με έναν Καρκίνο θα σε βοηθήσει να έχεις μια καλύτερη εικόνα στο τι χρειάζεται αληθινά ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Επειδή μπορεί να νιώθεις μια μικρή ζήλεια για το πρόσωπο που είσαι μαζί δεν θα έχεις άνεση και κυρίως δε θα αποστασιοποιηθείς από τα πράγματα. Ίσως να παρεξηγήσεις κάποιες αποφάσεις που θα πάρει το πρόσωπο που θα είσαιμαζί και πιθανόν να κρύψεις τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ένα συγγενικό πρόσωπο θα αναλάβει να σε φέρει σε επαφή με έναν Αιγόκερω και θα σου κάνει καλό αυτή η γνωριμία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα περάσεις πολύ καλά από εδώ και πέρα και επιτέλους θα ανασάνεις γιατί θα νιώσεις μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, σταθερότητα αλλά και ένα είδος λαγνείας να σε συνεπαίρνει και να μην μπορείς να αντισταθείς σε διάφορους πειρασμούς. Η ιδιαιτερότητα ενός Κριού θα σε συγκινήσει αλλά πιθανόν να μη μπορείς να συνταυτιστείς εύκολα αν δεν έχετε καλή επικοινωνία. Το ξεκίνημα μιας επαφής εκ νέου με τον Καρκίνο θα σε χαροποιήσει γιατί θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη και πιο αισιόδοξη. Μπορεί να υπάρχουν πάντως μεγάλες εξελίξεις μεταξύ σας γιατί όσο απουσίαζε από την ζωή σου ένιωθες μεγάλη έλλειψη.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Ίσως να περάσεις σε μια φάση που θα χρειαστεί να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και όλα αυτά για τα μάτια ενός Ταύρου γιατί θέλεις να αποδείξεις επιτέλους ότι μπορείς να κάνεις και πράξη αυτά που λες. Πιθανόν να δυσκολευτείς γιατί η επικοινωνία θα είναι πιο δύσκολη και επιλεκτική αλλά τουλάχιστον θα ζητήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον Καρκίνο και παρ' όλες τις δυσκολίες θα αναλάβεις πρωτοβουλίες. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η επαφή με Αιγόκερω γιατί μπορεί μεταξύ σας να αναπτυχθούν κάποιες άμυνες λόγω φόβου και απαξίωσης και να χαλάσει η σχέση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα νιώσεις ότι έχεις εύνοια και μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ καλό άτομο που θα ταιριάξει εύκολα με τον χαρακτήρα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα μονιάσεις με ένα πρόσωπο που σε κάνει και νιώθεις έντονα συναισθήματα και ο λόγος είναι ότι δεν αντέχεις να είστε τσακωμένοι και μακριά. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ατόμου και θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του πολύ άμεσα. Η ιδανική πάντως σχέση για σένα θα είναι όταν θα βρεθεί ένα άτομο που να καταλαβαίνει το ανικανοποίητο κομμάτι που έχεις βαθιά μέσα σου και να μην σε παρεξηγεί όταν έχεις εξάρσεις ή θυμό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαφή με ένα πρόσωπο που σχεδόν δεν το γνωρίζεις πολύ καλά μπορεί στην αρχή να έχει δυσκολίες και θα σε φέρει σε σημείο να θέλεις να το κυνηγήσεις αρκετά και να το κατακτήσεις. Ο Ταύρος και Καρκίνος είναι δυο άτομα με περίεργη ψυχοσύνθεση που όμως πιάνουν αρκετά κομμάτια από τον αληθινό εαυτό σου για αυτό θα αγωνιστείς να κερδίσεις το στοίχημα. Θα έχεις ανάγκη για μεγαλύτερη αισθησιακή ατμόσφαιρα ή ακόμα και για ένα ρομαντικό δείπνο. Θα αφήσει τα λόγια και θα αρχίσεις να πράττεις γιατί θα δεις ότι χάνεται η ομορφιά και η μαγεία της σχέσης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξεκινήσεις να νιώθεις άνεση και έντονη ανάγκη για αρμονία και ηρεμία με τους γύρω σου. Το ερωτικό ρίσκο θα είναι ένα παιχνίδι για σένα που θα βοηθήσει στο να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να περάσεις όσο μπορείς πιο όμορφα και ρομαντικά. Το ότι θέλεις να γυρίσεις και πάλι στην εφηβεία, δεν σημαίνει ότι δεν θα ζήσεις και μάλιστα με ένα πολύ ωραίο τρόπο. Η σχέση με Καρκίνο θα γίνει πιο κοντινή αφού θα μπορέσετε να στηρίξετε ο καθένας τα επιχειρήματά του και να έρθετε πιο κοντά. Το καλό είναι ότι θα συγκροτηθείς πολύ περισσότερο από άλλες φορές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου με ένα στυλ πολύ πιο ρομαντικό αλλά και προσωπικό. Μπορεί να σκεφτείς ότι θα ήταν καλό για σένα να κάνεις ένα γάμο αυτή την περίοδο γιατί καταλαβαίνεις πιο εύκολα τις ανάγκες ενός ερωτευμένου. Η σκέψη ενός Καρκίνου κατά εποχές σε κυριεύει και όταν δεν αντέχεις και πολύ τον παίρνεις ένα τηλέφωνο και ας νιώθεις ότι ρίχνεις τα μούτρα σου όμως δεν είναι αλήθεια. Η επιλογή ενός ατόμου για σένα είναι σαν ένα λαχείο που δεν πρέπει να χάνεις.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ενώ για καιρό όλο ανέβαλες πράγματα και δεν στεκόσουν στο ύψος των περιστάσεων τώρα θα αλλάξεις προς το καλύτερο γιατί πάνω από όλα θα έχεις την διάθεση να στηρίξεις μια καινούργια σχέση και όχι μόνο, δηλαδή πολύ θα ήθελες να κάνεις μια όμορφη οικογένεια. Το πιο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσεις με τον Ζυγό τι ακριβώς θέλεις και πως θα προχωρήσει τελικά η σχέση σας γιατί άλλες φορές σε ενοχλεί και άλλες φορές δείχνεις να μην σε νοιάζει καθόλου. Το να βρεις το άλλο σου μισό, δεν αποκλείεται καθόλου, αρκεί να μην έχεις πρώιμο ενθουσιασμό.

astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ