Κοιτάζουν οι γυναίκες το πορτοφόλι ενός άντρα;-Μπορούν άραγε τα χρήματα να τον κάνουν πιο ελκυστικό;

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να παντρεύεται όμορφες γυναίκες; Και κυρίως γιατί τον παντρεύονται αυτές; Η απάντηση είναι τα χρήματα!

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να παντρεύεται όμορφες γυναίκες; Και κυρίως γιατί τον παντρεύονται αυτές; Η απάντηση είναι τα χρήματα!
Ο άντρας που χαμογελάει γοητευτικά πίσω από το τιμόνι της αστραφτερής Πόρσε, δεν το κάνει μόνο γιατί του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και γιατί προσπαθεί να εντυπωσιάσει τις γυναίκες, συνήθως με στόχο άλλη μία εφήμερη κατάκτηση.



Οι ερευνητές και οι ψυχολόγοι λένε, ότι όπως το παγώνι επιδεικνύει τα φτερά του, έτσι και κάποιοι άντρες επιδεικνύουν το χρήμα τους για να τραβήξουν την προσοχή μιας γυναίκας και να την κατακτήσουν. Το πρόβλημα για τις γυναίκες είναι, ότι συνήθως αυτοί οι άντρες ψάχνουν για σύντομες σχέσεις που έχουν άδοξο τέλος.

Ο ρόλος που παίζει το χρήμα στην υπόθεση σεξ, σχέσεις και γάμος, αποτελεί αντικείμενο έρευνας εδώ και πολλά χρόνια. Η Δρ. Κάθριν Χακίμ ανακάλυψε ότι σήμερα οι γυναίκες παντρεύονται πλούσιους άντρες, πολύ πιο συχνά από όσο το 1940. Μία άλλη αμφιλεγόμενη έρευνα αποκάλυψε, ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την απόλαυση που νιώθει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι το εισόδημα του ερωτικού της συντρόφου.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι γυναίκες πραγματικά κοιτάζουν το πορτοφόλι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο tsemperlidou.gr


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ