Οι παππούδες του Τζακ Νίκολσον που τους νόμιζε για γονείς του, η δολοφόνος μητέρα της Σαρλίζ Θερόν-Διαβάστε τα διάσημα οικογενειακά μυστικά των αστέρων του Χόλιγουντ

1. Τζακ Νίκολσον

Ο διάσημος σταρ μεγάλωσε πιστεύοντας ότι οι παππούδες του ήταν γονείς του και η μητέρα του, μεγαλύτερη αδελφή του. Έμαθε την αλήθεια σε ηλικία 37 ετών, όταν το περιοδικό TIME του έκανε ένα αφιέρωμα. Δυστυχώς, όταν έμαθε όλη την αλήθεια ο Νίκολσον και οι παππούδες του αλλά και η μητέρα του, είχαν ήδη πεθάνει.

2. Σαρλίζ Θερόν



Η Θερόν μεγάλωσε σε μία αγροτική περιοχή στη Νότια Αφρική μαζί με τους γονείς της Γκέρντα και Κάρολο. Τον Ιούνιο του 1991, όταν η Σαρλίζ ήταν μόλις 15 ετών, είδε τη μητέρα της να πυροβολεί θανάσιμα τον πατέρα της. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και είχε βιαιοπραγήσει κατά της μητέρα της, οπότε το δικαστήριο την αθώωσε γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

3. Μαράια Κάρεϊ

Η Κάρεϊ μεγάλωσε σε ένα χαοτικό περιβάλλον. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, Κάρεϊ πήγε με τη μητέρα της και τον αδελφό της, Μόργκαν, ενώ η αδελφή τους Άλισον έμεινε με τον πατέρα της. Με τον καιρό απομακρύνθηκαν και η Άλισον έμπλεξε με ναρκωτικά και έγινε συνοδός πολυτελείας για να πληρώνει τους λογαριασμούς της. Το 1994, η Μαράια και η μητέρα της, προσπάθησαν να κερδίσουν την κηδεμονία του παιδιού της Άλισον, η οποία ήταν βυθισμένη στα ναρκωτικά, γεγονός το οποίο οδήγησε σε ολοκληρωτική ρήξη ανάμεσα στην Μαράια και την αδελφή της Άλισον.

4. Ριάνα

Η γνωστή σούπερσταρ έχει δύο μεγαλύτερες αδελφές και έναν αδελφό, αφού ο πατέρας της ήταν πολύ γυναικάς. Η Ριάνα είναι αποξενωμένη με τα αδέλφια της, τα οποία ζουν στα νησιά Μπαρμπέιντος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ