Rihanna: Η statement εμφάνιση – Με total red look της φωτιάς «κλέβει» τις εντυπώσεις – Το χρώμα της χρονιάς (φωτό & βίντεο)

Σε σπάνια έξοδο με τον άντρα της, η τραγουδίστρια.

Άλλη μία εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις, έκανε η Rihanna σε σπάνια έξοδό με τον αγαπημένο της και πατέρα των παιδιών της, ASAP Rocky.

Βέβαια είναι πολύ συνηθισμένο για την τραγουδίστρια να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις. 

Τώρα είναι ακόμα πιο εμφανές ότι είναι η βασίλισσα του street style.

Ο λόγος, το μονοχρωματικό σύνολο της  που απαρτιζόταν από ένα κόκκινο μπλουζάκι με έντονα λευκά γράμματα στο μπροστινό μέρος. Το στρίφωμα της κορυφής ήταν στριμμένο και δεμένο σε μια λωρίδα μαύρου υφάσματος και μια φούστα με βαθύ σκίσιμο ολοκλήρωνε το look.

Πιο συγκεκριμένα η Rihanna φόρεσε ένα μπλουζάκι Comme des Garçons με λευκά γράμματα, δεμένο με μαύρο ύφασμα και μια κόκκινη φούστα, με βαθύ σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, καθώς και τούλινα γάντια.

Διαβάστε ακόμα: Rihanna: Νέο εκρηκτικό εξώφυλλο για την τραγουδίστρια – Έντονο μακιγιάζ, σέξι πόζες και η στολή καλόγριας (φωτό)

Απογείωσε το look της με μια μαύρη Gucci τσάντα. Το σύνολο της ολοκληρώθηκε με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν ενώ άφησε τα ξανθά της μαλλιά να πέσουν στους ώμους της.

Ο σύζυγός της, A$AP Rocky, πλάι της πιο απλός, φορούσε μια navy blue ζακέτα και ένα μαύρο παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα: Rihanna: Η τραγουδίστρια ποζάρει με νάζι στον φωτογραφικό φακό – Λανσάρει την νέα της σέξι συλλογή εσωρούχων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ