Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Μπορώ να έχω ένα φιλί;», ρώτησε Βρετανίδα θαυμάστρια – Το αμήχανο γελάκι του μελλοντικού Βασιλιά (φωτό & βίντεο)

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ σε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση.

 

 

 

Ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Ουίλιαμ συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα βασιλικά καθήκοντα.

Η κάμερα απαθανάτισε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να παίζει βόλεϊ στην παραλία Fistral Beach με τους παρευρισκόμενους να τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες. Δέχτηκε μάλιστα να βγάλει selfies με όσους του το ζήτησαν και συνομίλησε με κατοίκους, μικρούς και μεγάλους. Δήλωσε επίσης ότι μπήκε στον πειρασμό να κάνει σέρφινγκ.

Την Κορνουάλη την επισκέφτηκε, με αφορμή ένα οικόπεδο που θέλει να δει, το οποίο ελπίζει ότι θα μπορέσει να αξιοποιήσει ως καταφύγιο για τους άστεγους - ένα καυτό θέμα που απασχολεί έντονη την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: 13 χρόνια μαζί - Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα – Ο πιο αριστοκρατικός γάμος (φωτό & βίντεο)

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης έγινε και κάτι κάπως αστείο.

«Μπορώ να έχω ένα φιλί, Ουίλιαμ;» ρώτησε μία Βρετανίδα τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, κατά την επίσκεψή του στην Κορνουάλη.

Δείτε το βίντεο:

Ο ίδιος ένιωσε αμηχανία και ξέσπασε σε γέλια όπως άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Η καρδιά μου έχει ραγίσει, περνούν μια κόλαση, ελπίζω να επανέλθουν» αναφέρει στενή συνεργάτης τους στην Telegraph (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ