Kendall Jenner: Ο ύμνος της Vogue στο μοντέλο - 10 χρόνια στον χώρο της μόδας – Τα συγκλονιστικά clicks (φωτό & βίντεο)

Πόσο πιο όμορφη!

Δέκα χρόνια πέρασαν για την 27χρονη Kendall Jenner από την αρχή της καριέρας στο modeling.

H Vogue για να την τιμήσει, της κάνει ένα αφιέρωμα με υπέροχες φωτογραφίες και μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. 

Φαίνεται την φωτογράφιση να την απόλαυσε το μοντέλο καθώς φαίνεται στις περισσότερες φωτογραφίες να χαμογελάει και να ποζάρει με αυτοπεποίθηση.

Η ίδια η Kendal Jenner ανέβασε κάποιες από τις αγαπημένες της φωτογραφίες αυτού του project και γράφει: 

«10 χρόνια πέρασαν από τότε που ξεκίνησα το ταξίδι μου σε αυτόν τον κλάδο και νιώθω όλα τα συναισθήματα, αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη. Ήρθα σε αυτό νέα, νευρική, ενθουσιασμένη, πρόθυμη και επίσης, αβέβαιη για το πώς θα εξελιχθούν όλα. Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς απίστευτους ανθρώπους. Το μόντελινγκ άλλαξε τη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου που δουλεύω σκληρά και που πιστεύω σε μένα και που φροντίζω την ευημερία μου. Ευχαριστώ Vogue και Άννα που είστε συνεχείς υποστηρικτές. Ζω το όνειρό μου. Αν μπορούσα να πάω πίσω και να ξεκινήσω από την αρχή θα το έκανα ξανά και απλά θα έδινα μια αγκαλιά στον 17χρονο εαυτό μου και θα της έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά! Θα είμαι τόσο τυχερή να ζήσω άλλα 10+ χρόνια στο modeling. Το ταξίδι δεν τελείωσε».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα: Kendall Jenner: Tης αρέσει το σοκολά & το φόρεσε σε μία πανάκριβη αληθινή γούνα - Η glam έξοδος στο Aspen, το θέρετρο των πλουσίων για σκι (φωτό)

Δείτε και άλλες συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το αφιέρωμα της Vogue:



Τα κλικς είναι απλά υπέροχα!

Διαβάστε ακόμα: Η Kendall Jenner & ο σύντροφος της, Bad Bunny είναι έτοιμοι να ... πετάξουν! Δείτε τις φανταστικές Gucci αποσκευές τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ