Έτσι θα κάνετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο μεγάλο & όμορφο – Το eirinika σας προτείνει 4 τρόπους να ανανεώσετε τον χώρο σας (φωτό)

Πάρτε ιδέες!

Ήρθε η ώρα ανανέωσης του αγαπημένου μας σαλονιού και επειδή οι συνηθισμένες συμβουλές διακόσμησης δεν ανταποκρίνονται πλέον στην ελληνική πραγματικότητα των μικρών διαμερισμάτων, το eirinika σας έχει ετοιμάσει κάποιες προτάσεις.

Παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για να σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις το σαλόνι και να εκμεταλλευτείς τον χώρο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο:

1.Γυάλινα ή διάφανα τραπεζάκια ή τραπέζια

Τα έπιπλα από διάφανα υλικά έχουν το χάρισμα να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, καθώς η ματιά σου αλλά και το φως περνά από μέσα. Επίσης μειώνουν την αίσθηση του περιορισμένου χώρου μεταξύ των επίπλων.

2.Δώσε λίγο χρώμα σε ένα ουδέτερο δωμάτιο

Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα στους τοίχους κάνουν ένα σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο ανοιχτό. Το μειονέκτημα είναι ότι το δωμάτιο μπορεί να φαίνεται πιο ψυχρό και αφιλόξενο. Με λίγες αριστοτεχνικές πινελιές χρώματος θα το κάνεις πιο ζεστό, με προσωπικότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Διαβάστε ακόμα: Θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας; - Το eirinika σας προτείνει 5 τρόπους για να το κάνετε ονειρικό (φωτό & βίντεο)

3.Χρησιμοποίησε κάθε γωνία

Όταν κοιτάς μια άδεια γωνία, ουσιαστικά την αφαιρείς και κλείνει ο χώρος.

Συνεπώς, πρέπει να γεμίζουμε αυτές τις γωνίες, με βιβλία , διακοσμητικά ή φυτά. Για παράδειγμα ένα φωτιστικό στην γωνία δίνει στυλ και τον έξτρα φωτισμό που χρειάζεσαι!

4.Αγάπησε τον μινιμαλισμό!

Τα λίγα αντικείμενα σημαίνουν μεγαλύτεροι χώροι. Ταυτόχρονα είναι άποψη, ενώ ο πίνακας τον οποίο χρησιμοποίησες για να προσθέσεις χρώμα, αναδεικνύεται. Το ίδιο επιτυχημένα αναδεικνύονται ένα προς ένα όλα τα αγαπημένα σου έπιπλα και αντικείμενα!

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπύρος Σούλης δείχνει πώς να επιπλώσετε & να διακοσμήσετε ένα μικρό μπαλκόνι: Επαγγελματικές συμβουλές & δημιουργικές ιδέες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ