Πρίγκιπας Χάρι: Με τους θείους του, αδέλφια της Diana να τον στηρίζουν στα Invictus Games - Ο Βασιλιάς Κάρολος μακριά του αλλά και τόσο κοντά ...

Δεν προβλέπεται συνάντηση με τον πατέρα του 

Στην Αγγλία και πάλι βρίσκεται ο πρίγκιπας Χάρι!

Αυτή τη φορά όμως όχι για να επισκεφθεί τον άρρωστο πατέρα του αλλά για να γιορτάσει τα 10 χρόνια των Invictus Games.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν προβλέπεται να συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο αλλά παρόλα αυτά δεν έλειψε το "οικογενειακό" χάδι στον Δούκα του Σάσσεξ.

Μέσα από βίντεο είδαμε τον Χάρι να αγκαλιάζει τον αδερφό και την αδερφή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Charles και Lady Jane, που βρέθηκαν για να τον υποστηρίξουν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Μεταξύ άλλων το "παρών" έδωσαν και τα ξαδέρφια του, George McCorquodale, Ned Spencer και Louis Spencer, Viscount Althorp.

Ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ - η οποία φέτος δεν τον συνόδευσε - φάνηκε πολύ χαρούμενος που τον υποδέχθηκαν τόσο θερμά και τους συνάντησε μετά από τόσο καιρό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πρόεδρος των Invictus Games.

Ίδρυσε τους Αγώνες Invictus για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των στρατιωτικών τραυματιών και των βετεράνων σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους το κίνητρο να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα παρόμοια με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

instagram @_meghanandharry_

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει το comeback του στην Αγγλία για τους αγώνες Invictus - Ερωτηματικά με την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: «Κλέβει» έναν τίτλο από τον Πρίγκιπα Χάρι & τον δίνει στον Ουίλιαμ - «Πρόκειται για σνομπάρισμα», εξηγεί βασιλικός αναλυτής (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ