Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Προτεραιότητα μας η οικογένεια, η οικονομική σταθερότητα & η ασφάλεια

Αναλυτικά  οι αστρολογικές προβλέψεις ...

H Σελήνη πέρασε ήδη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζοντας μας για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ζώδιο αυτό. Το ζώδιο του Ταύρου είναι μια εξαιρετική θέση για τη Σελήνη καθώς σε αυτό, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία, βρίσκεται στην έξαρσή της. Τα θέματα της ασφάλειας, της σταθερότητας, της οικογένειας, της οικονομικής ευμάρειας γίνονται προτεραιότητα και μπορεί να μας προσφέρουν περισσότερη ικανοποίηση. Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ήλιος σήμερα θα σχηματίσουν θετικές όψεις με τον Κρόνο πριν ενωθούν αύριο το πρωί για το σχηματισμό της νέας Σελήνης. Οι όψεις αυτές δίνουν μια πρακτική κατεύθυνση στη μέρα μας αλλά βοηθούν οι προσπάθειες και τα ξεκινήματα που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες να έχουν σταθερότητα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να προετοιμάζει την αυριανή νέα Σελήνη στόχος αγαπητοί μου Κριοί είναι τα …λεφτά! Πράγματι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα θέματα των οικονομικών σας καλύτερα, να τα οργανώσετε, να σκεφτείτε πως θα βρείτε νέες πηγές εσόδων ή πως θα διαχειριστείτε τις ήδη υπάρχουσες. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να χρηματοδοτήσετε την ήδη υπάρχουσα, ίσως μπορέσετε να έχετε θετική εξέλιξη αν αποταθείτε σε ένα πιστωτικό ίδρυμα, τράπεζα κτλ. μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Μην σας πιάνει απογοήτευση αν άλλα περιμένατε και άλλα σας βρήκαν. Μην ξεχνάτε τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε που αφορούν αν μη τι άλλο τους περισσότερους. Ακόμη μην μπερδεύεστε με ό,τι μπορεί να μην λειτούργησε σωστά  στο παρελθόν και εγκλωβίζεστε ψυχολογικά. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και προοδευτικά θα φτιάξουν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο σύνολο της ημέρας προετοιμάζοντας την αυριανή ελπιδοφόρα νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι γιατί με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να σας δίνεται μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ζωής σας από δω και κάτω. Επειδή τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά καλό θα ήταν τώρα να θέσετε τους στόχους σας για το επόμενο εξάμηνο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και κάνοντας από τώρα την αρχή σιγά σιγά να αρχίσετε να τους χτίζετε ώστε να υλοποιηθούν στην πορεία. Σκεφτείτε αφαιρετικά…τι ή ποιους πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας για να μείνει χώρος να έρθει το καινούριο; Πως πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε; Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι διαφωτιστικές για σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζει τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο αύριο. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τις καθημερινές ρουτίνες σας, την περιποίηση της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι η κατάλληλη Σελήνη για αποτοξίνωση ιδιαίτερα αν το ρίξατε έξω διατροφικά τώρα το Πάσχα, για να βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή, για να βρείτε επίσης εναλλακτικούς τρόπους να διώχνετε το άγχος που με τις δύσκολες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του. Ξεκλέψτε μερικές ώρες ύπνου, χαλαρώστε την ώρα που πίνετε τον πρωινό σας καφέ σταματήστε να τα βάζετε όλα μέσα στο μυαλό σας και να δημιουργείτε χάος. Μόνο έτσι θα δείτε με ηρεμία και ψυχραιμία τις καταστάσεις που αφορούν κυρίως την κατεύθυνση της ζωής σας και της καριέρας σας με την απαραίτητη ευκρίνεια.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ