Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία: Πρωταγωνίστρια στη νέα συλλογή Carolina Herrera - Καθηλωτική με καλοκαιρινά-αέρινα φορέματα γεμάτα βολάν! (φωτό)

Λανσάρει τη νέα collection του διάσημου οίκου μόδας

Καθηλωτική για ακόμη μία φορά η Μαρία Ολυμπία!

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα και να ποζάρει στο φακό χωρίς να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια!

Έχει ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και μία ακαταμάχητη γοητεία.

Τώρα, την επέλεξε ο οίκος μόδας Carolina Herrera για να λανσάρει τη νέα capsule συλλογή ρούχων του με "πρωταγωνιστή" το κίτρινο floral και τα βολάν.

«Καθώς η Άνοιξη μεταμορφώνεται σε Καλοκαίρι, σας μεταφέρουμε από τους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης στις χαλαρές ακτές της Κυανής Ακτής με μια συλλεκτική συλλογή που σχεδίασε ο δημιουργικός διευθυντής @wesgordon αποκλειστικά για το @netaporter και περιλαμβάνει έτοιμα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία της Ελλάδας, μοντέλο και φίλη του οίκου, μπήκε αβίαστα στο ρόλο της μεσογειακής μούσας για τη συλλογή που τονίζει την ιστορία αγάπης του Herrera με το χρώμα, την κομψότητα και την αίγλη», σημειώθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

Στο πρώτο ενσταντανέ βλέπουμε την 27χρονη να εμφανίζεται με ένα Ανοιξιάτικο φόρεμα με ασύμμετρο κόψιμο, το οποίο έχει συνδυάσει άψογα σαγιονάρες και κίτρινα σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού.

instagram @royal_greece

Σε άλλο κλικ επέλεξε ένα υπέροχο πλισέ φόρεμα σε μπλε ριγέ σχέδιο με σκίσιμο στο γόνατο και μια λεπτομέρεια σε σχήμα λουλουδιού στο ντεκολτέ.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ: Είδε την έκλειψη ηλίου μαζί με τα 4 παιδιά της - Casual looks & ειδικά γυαλιά για την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: «Απλά η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»: Η Μαρί Σαντάλ γιορτάζει με τον πρίγκιπα Παύλο και την οικογένειά της, την «Ημέρα της Μητέρας» - Δείτε πως της ευχήθηκαν τα παιδιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ