Deva Cassel: Η 20χρονη κόρη της Monica Belluci σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση - Femme Fatale σαν την μαμά της! (φωτό)

Ποζάρει για το εξώφυλλο του Woman Madame Figaro.

Η καλλονή κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ εντυπωσιάζει με την ομορφιά της σε φωτογράφιση για το ισπανικό Woman Madame Figaro.

«Μοντέλο, εκκολαπτόμενη ηθοποιός… η κόρη των ηθοποιών Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ “πετάει” solo εδώ και αρκετό καιρό. Τη συναντήσαμε σε μια φωτογράφιση στο Παρίσι, όπου φόρεσε κομμάτια από τη συλλογή Christian Dior άνοιξη/ καλοκαίρι 2024. Τι έχει αυτή η Ιταλο-Γαλλίδα που την κάνει τόσο ξεχωριστή; Μια γοητεία και μια φυσικότητα που σε ξεσηκώνει» γράφει το περιοδικό για την Ντέβα Κασέλ.

Η Ντέβα είναι μόλις 20 ετών και έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες του Παρισιού και του Μιλάνου και την έχουμε δει στα front rows των επιδείξεων του Dior.

Ο χαρακτηρισμός nepo baby δεν της ταιριάζει παρόλο που έχει για γονείς τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Βενσάν Κασέλ και ίσως κάποιες πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα, φαίνεται πως η Ντέβα «πατά στα πόδια της».

Διαβάστε ακόμα: Η Ντέβα Κασέλ έγινε 19 ετών! Οι γλυκιές ευχές του φρεσκοχωρισμένου μπαμπά της Bενσάν - ''Αγάπη μου, θεϊκό μου πλάσμα'' (φωτό)

Η Ντέβα μεγάλωσε μεταξύ Γαλλίας, Ιταλίας και Βραζιλίας, μιλάει πέντε γλώσσες και ανέπτυξε από πολύ νωρίς ένα πάθος για τις τέχνες.

Η πρώτη της πασαρέλα έγινε με τους Dolce & Gabbana σε ηλικία 14 ετών.

Η ομορφιά της είναι το κάτι άλλο, φαίνεται τι έχει κληρονομήσει από το απόλυτο femme fatale, Μόνικα Μπελούτσι

Διαβάστε ακόμα: Η Ντέβα Κασέλ σε καλοκαιρινό mood! Φωτογραφίζεται στην άμμο με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι - Ασπρόμαυρα ενσταντανέ με vintage αέρα (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ