Γιάννης Τσιμιτσέλης για Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν περίμενα το διαζύγιο, η Αθηνά είναι καλά» - «Η ζωή προχωράει!» (βίντεο)

Ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού μίλησε σχετικά με τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το διαζύγιο τους ανακοίνωσαν η ηθοποιός και influencer Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια και έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τον χωρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Να σχολιάσω εγώ τον χωρισμό της Αθηνάς; Να είναι καλά και τα δύο παιδιά, έχουν τα παιδάκια τους, να τα χαίρονται. Αφού είναι επιλογή τους, εγώ τι να πω; Δεν το περίμενα, αλλά τι σημασία έχει τι περίμενα εγώ; Είναι δύο πολύ έξυπνα παιδιά οπότε μπορεί να αντιδράσουν αναλόγως και όπως εκείνοι θέλουν γιατί έχουν και δυο παιδιά και βάσει των παιδιών πρέπει να λειτουργούμε πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις».


Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γερονικολού για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: "Είναι αμήχανο να μιλάω για εκείνη" - "Κωμικοτραγικά όσα έγιναν με το metoo"

Για το αν έχουν επικοινωνήσει, ο ηθοποιός απάντησε: «Μιλήσαμε ελάχιστα με την Αθηνά. Είναι καλά, μια χαρά. Η ζωή προχωράει». 

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας & το απρόσμενο διαζύγιο - Σκηνές από τον παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ