Ο Jacquemus δημιούργησε την πρώτη συλλογή για γάμους συμπερίληψης - Νυφικά για ετερόφυλους & γαμπριάτικα κοστούμια για ομόφυλα ζευγάρια

Ραφτείτε!

Εάν σκοπεύετε να παντρευτείτε σύντομα, σας βρήκαμε νυφικό!

Ο Jacquemus κυκλοφόρησε τη συλλογή “LE MARIAGE”, η οποία περιλαμβάνει τα πιο ιδιαίτερα σχέδια σε νυφικά που έχετε δει.

Να πούμε ότι ο ίδιος ο Simon Porte Jacquemus είπε «I Do» κι έκανε έναν ρομαντικό γάμο τον Αύγουστο στο χωριό Charleval της Νότιας Γαλλίας το 2022.

Από τότε, οι θαυμαστές του fashion brand γοητεύτηκαν με τον τρόπο που αποτύπωσε τη δική του αισθητική στην υπογραφή της επωνυμίας του.

Τώρα, μπαίνοντας στο πνεύμα των καλοκαιρινών γάμων, λάνσαρε μια ολοκαίνουργια συλλογή με τίτλο «LE MARIAGE».

LA ROBE NOIVA

Μετά τον γάμο του, ο σχεδιαστής μίλησε στη Vogue για την ιδιαίτερη μέρα και συζήτησε πώς διάλεξε το θέμα και τα κομμάτια για τον γάμο, «Ήθελα να είμαι αρκετά επίσημος, πολύ κλασικός και ταυτόχρονα να έχω αυτό το κομμάτι πέπλου στην τσέπη μου . Το βρήκα ποιητικό και έστειλε ένα ωραίο μήνυμα, φέρνοντας λίγη ευθραυστότητα και λίγη θηλυκότητα… Μου άρεσε η κλισέ πλευρά.»

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκε ο Jacquemus τον Marco Maestri - Η Dua Lipa πήγε με ένα συγκλό λευκό διαφανές φόρεμα που τόνιζε τους πλούσιους γοφούς της (φωτό)

Όπως και ο δικός του γάμος, φέρνει ένα παρόμοιο όραμα στη συλλογή, συνδυάζοντας το παραδοσιακό και το κλασικό με μια ζωντανή σκηνή γάμου.

Δημιουργώντας το απόλυτο γαμήλιο πάρτι, η καμπάνια περιλαμβάνει τολμηρά, μονόχρωμα σχέδια για παράνυμφους σε έντονα πορτοκαλοκόκκινα, ενώ για τους καλεσμένους επιφυλάσσει έντονα μπλε και κίτρινα, ακόμη και βαθύ πράσινο.

LA ROBE MAILLE PUNTINI

LA MINI ROBE BOCCIOLO

LA ROBE DRAPEADO

LA VESTE MELO TUXEDO

LE PANTALON MELO TUXEDO

Το brand του Jacquemus ενσαρκώνει τη σύγχρονη κομψότητα που αγκαλιάζει τόσο τη διασκέδαση όσο και τη σοβαρότητα της περίστασης.

Ποτέ δεν μπορείς να απομακρυνθείς από το δράμα, αξεσουάρ όπως τα μεγάλα καπέλα και γυαλιά ηλίου επιστρέφουν στην αληθινή μόδα του Jacquemus, ενώ το καθαρό υλικό χρησιμοποιείται με γούστο και συνδυάζεται με χαλαρά προσαρμοσμένα κοστούμια.

Κάθε κομμάτι ενσωματώνει μια αίσθηση θηλυκότητας για να αναδείξει τη γαλήνη της περίστασης, δίνοντάς του την αληθινή πινελιά Jacquemus.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: jacquemus.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ