Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδρασή του για την αλλαγή ονόματος της κόρης του, Λυδίας - «Δεν ήθελαν να φέρει το επίθετο ενός στυγερού δολοφόνου» λέει η πλευρά της Καρολάιν (βίντεο)

Η 4χρονη Λυδία Κράουτς ζει με τη γιαγιά, τον παππού και την αδελφή της Καρολάιν στις Φιλιππίνες.

Η κόρη της δολοφονημένης Καρολάϊν από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Λυδία που είναι σήμερα περίπου 4 ετών έχει το επώνυμο της μητέρας της, Κράουτς μετά από δικαστική απόφαση και αίτηση που είχε κάνει ο πατέρας της Καρολάιν.

Ονομάζεται πλέον Λυδία Κράουτς, κάτι που ήταν επιθυμία των γονιών της αδικοχαμένης Κάρολαιν. Μάλιστα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ήταν που ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της ανήλικης.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Η μικρή Λυδία πήρε το επώνυμο της μητέρας της - Τίποτε δεν την συνδέει πλέον με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί τη Λυδία.

Μετά τη γυναικοκτονία της μητέρας της, η τετράχρονη πλέον Λυδία ζει με τη γιαγιά και την αδελφή της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Με αυτή την απόφασή τους οι γονείς της Καρολάιν δείχνουν πως θέλουν να μεγαλώσει το παιδί μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κράουτς, δεν επιθυμούσαν το παιδί να φέρει το επίθετο ενός στυγερού δολοφόνου. Όπως είπε ο κ. Χαρμάνης η Λυσία πάει προνήπιο είναι μία κούκλα και μοιάζει καταπληκτικά με τη μητέρα της.


 

Στην αλλαγή στο επίθετο της κόρης του Λυδίας αντέδρασε μέσα από την φυλακή ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί, να είναι καλά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην γιαγιά του».

Διαβάστε ακόμα: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο για την δολοφονία της Κάρολαιν - ''Από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ στον κόσμο''

Όπως φαίνεται η αντίδρασή του δεν είναι αρνητική ενώ ο πληθυντικός που χρησιμοποιεί πιθανότατα αφορά την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ