Η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Ελλάδα έρχεται για μία ακόμη χρονιά στην Αθήνα - Με Έλληνες & ξένους καταξιωμένους σχεδιαστές !

Save the date!

Η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Ελλάδα, το Athens Fashion Week, που έχει γίνει πλέον θεσμός, επιστρέφει για 34η φορά με πολλές εκπλήξεις από 20 έως 24 Απριλίου 2024.

Καθώς η δημιουργικότητα και η καινοτομία - αξίες που διαχρονικά εκφράζονται μέσω της μόδας - βρίσκονται βαθιά ριζωμένες στη φιλοσοφία της Phaistos Networks και αποτελούν κινητήριο δυναμή μας, με μεγάλη χαρά υποστηρίζουμε αυτή τη σεζόν την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας και, με το ρόλο του Digital Partner, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με αυτό τον μοναδικό θεσμό.

Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, καταξιωμένοι στον χώρο της μόδας, αγαπημένα fashion brands, αλλά και νέα ταλέντα, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας και πρωτότυπα concept shows, που θα γεμίσουν την Αθήνα με στυλ και λάμψη!

Το φετινό Athens Fashion Week πρωτοπορεί, καθώς θα παρουσιάσει την σχέση μεταξύ μόδας και αθλητισμού σε μια μοναδική έκθεση με θέμα «Η Μόδα και ο Αθλητισμός είναι Έμπνευση και τρόπος Έκφρασης, Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024».

Παράλληλα θα φιλοξενήσει μια περιοδεύουσα έκθεση σε επιμέλεια της Vogue Italia, που θα αφηγηθεί την ιστορία της σύγχρονης ιταλικής μόδας.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά το 34o Athens Fashion Week μέσω της νέας υπηρεσίας Live Streaming της glomex, ενώ πλούσιο video περιεχόμενο από το λαμπερό event θα είναι διαθέσιμο On Demand στα 350+ συνεργαζόμενα websites.

Δείτε ακόμη:New York Bridal Fashion Week: Ονειρεμένα, ρομαντικά & πριγκιπικά νυφικά – Τούλι, δαντέλα & λουλούδια παντού! (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ