Χαβιέρ Μιλέι – Φατίμα Φλόρες: Ο εκκεντρικός Πρόεδρος της Αργεντινής χώρισε με την Λατίνα καλλονή κωμικό – Μετά από περίπου 2 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Το ανακοίνωσε ο ίδιος.

αμφιλεγόμενος Πρόεδρος της Αργεντινής Χάβιερ Μιλέι ανακοίνωσε ότι χώρισε με την εκρηκτική σύντροφό του, Φατίμα Φλόρες.

Ακριβώς επειδή ήταν στα μέτρα του - μία γυναίκα αντισυμβατική σαν κι αυτόν - κυρίως όμως πολύ γοητευτική, ο 53χρονος Μιλέι την είχε επιλέξει να είναι στο πλευρό του. 

Όπως έγραψε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση. Έτσι λοιπόν, από εδώ και στο εξής, ο πρόεδρος της Αργεντινής ανήκει στο κλαμπ των εργένηδων...

Ποια είναι η Φατίμα Φλόρες;

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις. 

Με τον Πρόεδρο της Αργεντινής  γνωρίστηκε, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της.

Το πραγματικό της όνομα είναι Mαρία Εουχένια Φλόρες. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1981 και μεγάλωσε στο Olivos, μια μεσοαστική γειτονιά στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

Σε συνέντευξή της το 2019, η Φατίμα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε για πρώτη φορά το ταλέντο της στις μιμήσεις όταν ήταν στο δημοτικό.

Διαβάστε ακόμα: Η Rosa Montero της El Pais γράφει για τον Χαβιέρ Μιλέι της Αργεντινής: Ο άνθρωπος που κατέκτησε την εξουσία κραδαίνοντας ένα αλυσοπρίονο

Μιμούταν μία δασκάλα που όλοι φοβόντουσαν, αλλά όλοι επίσης γελούσαν με τον τρόπο που την μιμούταν.

Η Φλόρες γνώρισε τον Χαβιέ Μιλέι σε ένα talk show, και η Φλόρες έκανε αστεία "εις βάρος" του.

Tον Οκτώβριο, οι δυο τους επέστρεψαν στο ίδιο talk show ως ζευγάρι. Όπως αποκάλυψε η Φατίμα, χώρισε από τον σύζυγό της τον Φεβρουάριο και άρχισε να βγαίνει με τον νυν πρόεδρο της Αργεντινής το καλοκαίρι. «Ήρθε πολύ φυσικά. Συνέβη σιγά-σιγά. Δούλευα στην Ουρουγουάη και αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο», είχε δηλώσει η καλλονή κωμικός.

Διαβάστε ακόμα: Φάτιμα Φλόρες: Σέξι και δημοφιλέστατη κωμικός η σύντροφος του επόμενου Προέδρου της Αργεντινής - Πότε γίνεται Πρώτη Κυρία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ