Βουτιά στη θάλασσα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα: Στο Μαράθι το πρώτο τους μπάνιο - Δείτε φωτογραφίες

Με ξαπλώστρες, πετσέτες και καπελάκι για το ήλιο το πρωθυπουργικό ζεύγος στη πρώτη τους, ανοιξιάτικη βουτιά

 

 

Μετά από την επίσημη επίσκεψή του στην Πολωνία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός τους Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκαν στο  της Κρήτης, την παραλία που κάνει τα καλοκαιρινά του μπάνια και που έκανε διακοπές από μικρός τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. 

Ήταν άλλωστε η αγαπημένη παραλία και του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μίνι απόδραση λοιπόν για τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά.

Ο καιρός καταπληκτικός, καλοκαιρινός, αν και είμαστε μέσα Απριλίου και ο Πρωθυπουργός τόλμησε την πρώτη του βουτιά παρά το γεγονός ότι τα νερά είναι ακόμα κρύα.

Δείτε ακόμα: Μαρέβα Μητσοτάκη: Σούπερ stylish στους Δελφούς με Balenciaga sneakers & λευκό παντελόνι - Το blazer που θα φορεθεί την Άνοιξη (φωτό) 

Και επειδή οι συνήθειες δεν αλλάζουν με τις ξαπλώστρες τους και τις πετσέτες τους κάθισαν στην παραλία και απόλαυσαν τη θάλασσα και έκαναν ηλιοθεραπεία.

Δείτε φωτογραφίες

mitsotakis-mareva-marathi-3

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γκαντέμιασε τον Τζόρτζιο Αρμάνι στην αγαπημένη παραλία του Μητσοτάκη στα Χανιά; Ποιος πείτε μου- Πάτησε αχινό,στραβοπάτησε και στραμπούληξε το πόδι του (φωτο)

mitsotakis-mareva-marathi-2

mitsotakis-mareva-marathi-1

Δείτε ακόμα: Υπέρκομψο το Πρωθυπουργικό ζεύγος έκανε βουτιές στο Μαράθι: Black and white για την Μαρέβα, με κοιλιακούς ο Μητσοτάκης! 

Δείτε ακόμα: Κυριάκος Μητσοτάκης: Χριστούγεννα στη θάλασσα με την Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά - Ξυπόλητοι στην άμμο 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ