Kim Jong-Un: Ερωτευμένος ο δικτάτορας με τραγουδίστρια - Η παράνομη σχέση & η έκτακτη εμφάνιση μαζί (φωτό)

Οι φήμες λένε πως έχουν αποκτήσει και παιδί μαζί!

 Έχουν «ξεφύγει» οι φήμες για την ερωμένη του Kim Jong-un.

Τα μέσα αναφέρουν ότι ο Δικτάτορας της Βόρειας Κορέας έχει παράνομη σχέση με μία τραγουδίστρια, η οποία από ότι φαίνεται έχει γεννήσει και το παιδί τους.

Πρόκειται για τη Hyon Song-wol η οποία άφησε την καριέρα της στο μουσικό συγκρότημα Moranbong Band και πλέον εργάζεται στην προσωπική γραμματεία του δικτάτορα.

Πριν από μία βδομάδα η πρώην pop star εθεάθη μαζί με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη στην Πιονγκγιάνγκ.

Ο Choe Su-yong, πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (NIS) στη Νότια Κορέα, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί που ονομάζεται Kim Il-bong.

Ο Choe τόνισε επίσης, στους Korea Times ότι ο Kim Jong-un έχει επίσης έναν γιο με τη σύζυγό του, Ri Sol-ju.

Μιλώντας στην εφημερίδα Chosun Ilbo, μίλησε για το πόσο διαφορετικά είναι τα δύο ετεροθαλή αδέρφια. «Ο νόθος γιος, ο Kim Il-bong, είναι γεροδεμένος, αλλά ο πρώτος γιος που γεννήθηκε από τη σύζυγο του είναι αδύνατος σε βαθμό που να περιγράφεται ως αξιολύπητος».

Ο Choe είπε ότι η Hyon υπηρέτησε τον Κιμ και την αδελφή του, ως νταντά, αλλά δημιουργήθηκε μια σχέση που συνεχίστηκε και κατά την επιστροφή τους στη Βόρεια Κορέα.

Ο πατέρας και προκάτοχος του Κιμ, Κιμ Γιονγκ-ιλ, αποδοκίμασε τη σχέση με την τραγουδίστρια και του ζήτησε να τη διακόψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του 2012. Αλλά μετά τον θάνατο του πατέρα του, «ο Κιμ πιστεύεται ότι αναζωπύρωσε τη σχέση».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του - Πιασμένη χέρι-χέρι με τον μπαμπά της σε εκτόξευση πυραύλου (φωτό & βίντεο)

Ο Μάικλ Μάντεν, ιδρυτής του North Korea Leadership Watch, δήλωσε ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελβετία.

«Ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι είχαν στενή σχέση όταν σπούδαζε στην Ελβετία. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Hyon Song-wol να έμενε με τον Kim Jong-un και την αδερφή του Kim Yo-jong όταν ζούσαν στην Ελβετία, ή να πήγαινε να τους επισκεφθεί. Μπορούμε να πούμε ότι έχουν πολύ στενή σχέση».

Ο Μάντεν δήλωσε πως οι φήμες ότι έχουν μαζί παιδί αναζωπυρώθηκαν όταν η Hyon εμφανίστηκε το 2012 στη σκηνή έγκυος.

«Αν η Hyon Song-wol έχει ένα παιδί και είναι ερωμένη, αυτό θα έφερνε σκάνδαλο στον Kim Jong-un, σωστά;» Ο Μάντεν εκτιμά ότι η Hyon είναι περίπου επτά χρόνια μεγαλύτερη από τον Kim.

Είπε: «Είναι μια κορυφαία ποπ σταρ στη Βόρεια Κορέα. Την έχω παρομοιάσει με τη Lana Del Rey. Σήμερα είναι αναπληρώτρια διευθύντρια στο κρατικό τμήμα προπαγάνδας και και η πραγματική της δουλειά είναι να εργάζεται στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν. Φαίνεται επίσης να παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις τηλεοπτικές εκδηλώσεις της Βόρειας Κορέας».

Όσον αφορά τη σύζυγο του Κιμ - τη Ri Sol-ju - ελάχιστα είναι γνωστά γι' αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της ακριβούς ηλικίας της, ποιοι είναι οι γονείς της και πώς ήταν η ζωή της πριν παντρευτεί τον Κιμ.

Να θυμίσουμε ότι οι νοτιοκορεατικές υπηρεσίες πληροφοριών λένε από την πλευρά τους ότι ο Κιμ με τη Ρι Σολ Γιου παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν τρία παιδιά μαζί, χωρίς να διευκρινίζουν το φύλο τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει γενέθλια; Σύμφωνα με τις υπηρεσίες των ΗΠΑ γίνεται 40 ετών - Και η ηλικία του είναι… μυστική στη Βόρεια Κορέα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ