Μπάμπης Στόκας, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χρειάζονται νέα πρόσωπα» - Η ατάκα του Φίλιππου Πλιάτσικα για την πολιτική (βίντεο)

Τους λόγους που θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές εξήγησε ο Μπάμπης Στόκας 

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε ότι θα είναι στις ευρωεκλογές υποψήφιος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Πλεύση Ελευθερίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο ερμηνευτής εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος, ενώ ο Φίλιππος Πλιάτσικας που ήταν μαζί του στη συνέντευξη και συνοδοιπόρος στο Πυξ Λαξ σχολίασε για την πολιτική ότι "είναι το κλουβί με τις τρελές".

«Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα».

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο συνοδοιπόρος του Μπάμπη Στόκα στους Πυξ Λαξ, αφού σχολίασε ότι «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» στη συνέχεια είπε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».


Λίγο πριν, πάντως, ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε πει, ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές, ότι «είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολιόμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρελές. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική».

Δείτε ακόμα: Φίλιππος Πλιάτσικας-Μπάμπης Στόκας: "Guest" εμφάνιση στην Ερμού - Τραγούδησαν μαζί με πλανόδιους μουσικούς & δεκάδες κόσμο γύρω τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ