Δούκας Edward & Δούκισσα Sophie: Στην πρώτη γραμμή αναγκαστικά - Νέα εμφάνιση για τα 120 χρόνια της Ανταντ (φωτό-βίντεο)

Γαλλικά και βρετανικά στρατεύματα συμμετείχαν στις τελετές αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Ανάκτορα των Ηλυσίων

Χθες, 8/4 συμπληρώθηκαν 120 χρόνια από την Entente Cordiale.

Γαλλικά και βρετανικά στρατεύματα συμμετείχαν στις τελετές αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Ανάκτορα των Ηλυσίων, για τον εορτασμό της 120ης επετείου από την υπογραφή της Entente Cordiale.

Στο Λονδίνο, την τελετή παρακολούθησαν ο Δούκας Edward και η Δούκισσα Sophie του Εδιμβούργου, ενώ στο Παρίσι είδαμε μόνο του τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν  στην παρέλαση.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια χώρα εκτός της Κοινοπολιτείας συμμετείχε στην τελετή αλλαγής της φρουράς έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το τελευταίο διάστημα, λόγω της απουσίας του Καρόλου (πάσχει από καρκίνο) και την υπερκόπωση της Καμίλα, βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά να δίνουν το "παρών" σε δημόσια events ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου.

Πάντα σοβαροί, ανάλογα τη βαρύτητα της περιστάσεως εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια.

Η Sophie διακρίνεται για το κομψό της στυλ και τα φανταστικά σύνολα που επιλέγει.

Έτσι και τώρα, φόρεσε ένα εκπληκτικό baby blue midi φόρεμα σε αέρινη γραμμή με κλειστό λαιμό και κοντό μανίκι από @roland_mouret με κόστος, 990 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Δούκας Edward & Δούκισσα Sophie του Εδιμβούργου: Γιόρτασαν τη λειτουργία του προγράμματος παραποδηλασίας - Με μοναδικό office look η royal (φωτό)

Απογείωσε το look της με το πιο stylish παλτό στο χρώμα της άμμου από MaxMara, που κόστισε συνολικά $1,150.

Τέλος, κράτησε μία μικρή σουέντ τσάντα ώμου αξίας €595 κι επέλεξε Prada γόβες σε απόχρωση ανοιχτό ροζ.

Εγκρίνετε τις στυλιστικές επιλογές της Δούκισσας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ