Shakira: Νέος ερωτάς με τον Βρετανό πρωταγωνιστή του Emily in Paris - Ο 31χρονος sexy Lucien Laviscount στο κρεβάτι της superstar (φωτό)

Νέο hot ζευγάρι!

Η Shakira ήταν «απελπισμένη» για έρωτα από τότε που χώρισε από τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. 

Τώρα φαίνεται πως είναι ζευγάρι με τον Βρετανό σέξι ηθοποιό Lucien Laviscount.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι φίλοι της ανησυχούν που την έχει πλησιάσει ο πρωταγωνιστής του Emily in Paris, γιατί φοβούνται μην την εκμεταλλεύται για την φήμη της.

Η 47χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια ερωτεύτηκε τον 31χρονο Βρετανό ηθοποιό όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα του βίντεο για το νέο της τραγούδι της Punteria και εντοπίστηκαν για δείπνο στη Νέα Υόρκη πριν από μια εβδομάδα.

Ο Lucien έχει συνδεθεί ρομαντικά με πολλές γυναίκες και αυτό το γεγονός τους ανησυχεί.

Διαβάστε ακόμα: Shakira για την Barbie: «Τα αγόρια μου μίσησαν την ταινία» - «Ευνουχίζει τους άνδρες ως ένα βαθμό» (φωτό)

Οι γνωστοί της Λατίνας τραγουδίστριας επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί, αλλά δεν έχουν σοβαρή σχέση, προς μεγάλη ανακούφιση των θαυμαστών της 47χρονης Shakira, οι οποίοι φαίνεται πως φοβούνται ότι θα ραγίσει η  καρδιά της και ότι ο συγκεκριμένος βγαίνει μόνο για τη φήμη ότι βγαίνει με μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου.

Πάντως όσο και να ανησυχούν όλοι, η Shakira φαίνεται να καλοπερνάει με τον κούκλο Βρετανό, αφού πριν μια βδομάδα βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη σε μαγαζί για ένα ρομαντικό δείπνο. 

Είναι πολύ ταιριαστοί και της Shakira της αξίζει λίγη ευτυχία μετά από όλα αυτά που πέρασε με τον Pique.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Shakira με τον πρώην άντρα της και ποδοσφαιριστή Pique έχει δύο παιδιά τον Σάσα, 9 ετών, και τον Μίλα, 11 ετών.

Οι δύο τους χώρισαν το 2022 γιατί ο ποδοσφαιριστής την απάτησε με μια νεότερη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα: H Shakira αρνείται τον Pique: «Έμεινε πίσω η καριέρα μου με τον γάμο» - «Ο έρωτας έχει τίμημα» - Όλη η συνέντευξη της τραγουδίστριας (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ