Πριγκίπισσα Κέιτ: Ζήτησε από τον Χάρι να δει τα ανίψια της - Αρνητική η Μέγκαν Μαρκλ - "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση" (βίντεο)

Γιατί αρνήθηκε η Δούκισσα του Σάσσεξ;

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αντίδραση της πριγκίπισσας Κέιτ στην επικείμενη άφιξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Queen, η 42χρονη royal ήταν υπέρ της ιδέας να δει τα ανίψια της, Άρτσι και τη Λίλιμπετ στην Αγγλία, αλλά η μητέρα τους, Μέγκαν μάλλον είχε άλλη άποψη.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο Κουίν στη Mirror .

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: " Θέλει ηρεμία και ησυχία για την ίδια & τα παιδιά - Δεν επιθυμεί συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ"

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στη Μέγκαν και τον Χάρι να φέρουν τα παιδιά και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό».

Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία φορά που τόσο ο Άρτσι όσο και η Λίλιμπετ επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν πριν δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια του Platinum Jubilee της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ II τον Ιούνιο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Σε κλίμα θλίψης η επέτειος γνωριμίας του πρίγκιπα Γουίλιαμ & της πριγκίπισσας Κέιτ: Η πρώτη φωτό που διέρρευσε το 2004 από τις κοινές διακοπές τους για σκι

Η Δούκισσα του Σάσσεξ με τη σειρά της βρέθηκε στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Το ζευγάρι τότε δεν έφερε μαζί του τα παιδιά για λόγους ασφαλείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τότε που έφυγαν από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν προστασία για την ασφάλειά τους από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η χρηματοδότηση επιβάρυνε τους φορολογούμενους .

Επομένως, θα έπρεπε οι ίδιοι να καλύψουν τα έξοδα για την ασφάλειά τους.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Harry & Meghan: Πρόκειται να επισκεφτούν την Αγγλία τον Μάιο – «Η Πριγκίπισσα Kate χρειάζεται ηρεμία» - «Ανεπιθύμητοι», σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές (φωτό)

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Χάρι και η σύζυγός του επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στη βασιλική οικογένεια σε μια περίοδο μεγάλης πίεσης και μια συμφιλίωση είναι «100% δυνατή», σύμφωνα με τον ειδικό του παλατιού.

«Μπορώ να πιστέψω, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο Χάρι θα έρθει σε επαφή με την Κέιτ και τον Γουίλιαμ και θα προσφέρει τη βοήθειά του – αν θα το δεχτούν ή όχι είναι πολύ διαφορετικό θέμα, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ο Χάρι θα έχει επικοινωνήσει προσωπικά».

«Δυστυχώς, είναι τέτοιες στιγμές που φέρνουν κοντά οικογένειες και το αίμα νερό δεν γίνεται», πρόσθεσε ο Χάρολντ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ