Άννα Βερούλη: «Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε με τον Νίκο λόγω της διαφοράς ηλικίας» - «Είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί» - «Ο έρωτας φεύγει, μένει όμως, η αγάπη» (βίντεο)

Ο Νίκος είναι ακέραιος άνθρωπος

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού Άννα Βερούλη  έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η 68χρονη Άννα Βερούλη είναι παντρεμένη εδώ και 27χρόνια με τον 49χρονο και επίσης πρωταθλητή στο ακόντιο, Νίκο Μιχαλόπουλο και μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η  Άννα Βερούλη ανέφερε:

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων για τη σχέση μου με τον Νίκο. Έλεγαν ότι θα χωρίσουμε εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας αλλά είμαστε σχεδόν 30 χρόνια μαζί. Αυτό που θαυμάζω στον Νίκο είναι ότι είναι ακέραιος άνθρωπος. Ο έρωτας φεύγει μένει, όμως, η αγάπη και ο σεβασμός».

Όπως λέει, η ίδια δεν γυμνάζεται αλλά βλέπει πολύ ωραίες ασκήσεις στο youtube και σκέφτεται: «τι ωραίες ασκήσεις… κουράστηκα».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για  το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου το 1982 στην Αθήνα και το χάλκινο μετάλλιο στο 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Ελσίνκι το 1983.

«Το μετάλλιο δεν σου δίνει λάμψη. Εσύ δίνεις λάμψη στο μετάλλιο με τη στάση ζωής σου. Οι ήττες είναι τριπλάσιες από τις νίκες απλά μένουμε στη νίκη γιατί αυτή μας κάνει και χαιρόμαστε», υπογράμμισε η Άννα Βερούλη.


Διαβάστε ακόμα: Άννα Βερούλη, το πρώτο μας μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (βίντεο)

Το περίφημο love story:


Διαβάστε ακόμα: Τιμητική διάκριση στον Νίκο Μιχαλόπουλο από το Δήμο Παλλήνης για την προσφορά του στον Αθλητισμό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ