Πριγκίπισσα Κέιτ: " Θέλει ηρεμία και ησυχία για την ίδια & τα παιδιά - Δεν επιθυμεί συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ"

Η επικείμενη άφιξη του Δούκα του Σάσσεξ έχει προκαλέσει νευρικότητα

Η επιστροφή του ζεύγους Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπα Χάρι ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις ...

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο είναι προγραμματισμένο, ο Δούκας του Σάσσεξ να μιλήσει στην 10η διοργάνωση των Αγώνων Invictus. 

Διαβάστε ακόμη: Σέξι in black: Τόσο ο Πρίγκιπας Χάρι όσο και η αγαπημένη του Μέγκαν - Επίδειξη αγάπης και έρωτα - 3η μέρα στη Ευρώπη

Διαβάστε ακόμη: Μέγκαν Μαρκλ: Το τέλειο outfit της στα Invictus Games - Γιατί δεν θα μπορούσε να το φορέσει ποτέ, όσο ασκούσε τα βασιλικά της καθήκοντα (φωτό)

Σύμφωνα με πηγές, τόσο η πριγκίπισσα Κέιτ όσο και ο σύζυγος της, Ουίλιαμ φέρονται να είναι «νευρικοί» με την άφιξη του.

Πολλοί συνέδεσαν αυτή την επίσκεψη με το ενδιαφέρον τους για την υγεία της νύφης τους, όπως συνέβη και πριν μερικούς μήνες με τον Κάρολο.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον «είναι πραγματικά νευρικοί» για την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το ζευγάρι φαίνεται ότι ανησυχεί εάν ο δούκας του Σάσσεξ θα συνοδεύεται από την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ ή όχι.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πραγματικά νευρικοί ότι είτε ο Χάρι έρθει μόνος του είτε με τη Μέγκαν θα υπάρξουν δυσκολίες και γίνεται μεγάλος σχεδιασμός για να προσπαθήσουν να μειώσουν όλη την αναπόφευκτη αμηχανία και την ντροπή», τόνισε ο συγγραφέας στην εφημερίδα Daily Mirror.

Και πρόσθεσε: «Ένα σχέδιο που εξετάζεται είναι να αφήσουν τα αδέλφια να εμφανιστούν δημόσια για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προσπαθήσουν να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να είναι πολιτισμένοι μεταξύ τους».

Διαβάστε ακόμη: Καρκίνος Κέιτ Μίντλετον: Θα μπορούσε να είναι όγκος στο παχύ έντερο; Το οικογενειακό ιστορικό, η παχυσαρκία, το κάπνισμα & το κόκκινο κρέας

«Πρόκειται για το μικρότερο από δύο κακά. Αν ο Χάρι έρθει στην Βρετανία τον Μάιο και αποφύγει τον αδελφό του και την Κέιτ, θα υπάρξουν πιο επιζήμιες εικασίες απ’ ό,τι αν προσπαθήσουν να συμφιλιώσουν τα πράγματα όσο χρειάζεται για να αντεπεξέλθουν σε μια σύντομη συνάντηση» εκτίμησε ο Tom Quinn.

Ανώνυμες πηγές για την αντίδραση της πριγκίπισσας Κέιτ

Παρά ταύτα, πηγές κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την 42χρονη royal τόνισαν την ανάγκη για ηρεμία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, σηματοδοτώντας την επιθυμία να αποφευχθεί πρόσθετο δράμα ή άγχος. 

Έτσι, ένα πιθανό σενάριο είναι ότι η Κέιτ θα αποκλείσει τις συναντήσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία της.

"Η Catherine και ο William ήταν πολύ ξεκάθαροι- θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά", δήλωσε πηγή στο Daily Beast. "Μια επίσκεψη από τον Harry, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό", συμπληρώνει το ρεπορτάζ. Κάπως έτσι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον μικρότερο αδελφό του ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει τη δεδομένη χρονική είναι να μείνει μακριά τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ