Πρίγκιπας Harry & Meghan: Πρόκειται να επισκεφτούν την Αγγλία τον Μάιο – «Η Πριγκίπισσα Kate χρειάζεται ηρεμία» - «Ανεπιθύμητοι», σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές (φωτό)

Δεν τους θέλουν καθόλου...

Έχει γίνει πραγματικά κατανοητό ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι καθόλου "καλοδεχούμενοι" να επισκεφτούν τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την ασθενή Πριγκίπισσα Κέιτ, ενώ εκείνη αναρρώνει από καρκίνο, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας.

Βέβαια αναμένεται ο Πρίγκιπας Χάρι να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, όπου είναι πιθανό να τον συνοδεύσει η Μέγκαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ, δεν έχουν καμία διάθεση για επισκέψεις και ειδικά από Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν.

Αυτό είναι επακόλουθο, καθώς η μέλλουσα Βασίλισσα χρειάζεται ήρεμο περιβάλλον για να ξεκουραστεί.

Οι εντάσεις δεν είναι κάτι που χρειάζεται η Πριγκίπισσα Κέιτ σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται. 

Όπως αποκάλυψε βασιλικός αναλυτής, Marc Roche, η Κέιτ έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Διαβάστε ακόμα: Η Πριγκίπισσα Kate έχει καρκίνο του παχέος εντέρου: Τα στοιχεία που το επιβεβαιώνουν - Τι λέει ο βασιλικός αναλυτής, Marc Roche (βίντεο)

Από τότε που δημοσιοποιήθηκε η διάγνωση του καρκίνου της Πριγκίπισσας Κέιτ, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στον τύπο γύρω από αυτό. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ προσπαθούν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους καθώς η πριγκίπισσα παλεύει με την ασθένεια και επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της.

instagram

«Η Κάθριν και ο Γουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι ότι θέλουν ηρεμία για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Μια επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα έκανε ακριβώς το αντίθετο», είπε μια από τις πηγές.

«Υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ», δήλωσε βασιλικός ειδικός. «Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί για εκείνη, αλλά ξέρω η Κέιτ ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του πια»

«Δεν τους εμπιστεύονται»

youtube

Κάτι που είχε γίνει φανερό, αφού ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, που ζουν στις ΗΠΑ, δεν είχαν ενημερωθεί για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον πριν από τη δημόσια ανακοίνωση, την οποία έκανε η ίδια την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε στη The Sun ότι η είδηση του καρκίνου της Κέιτ είχε σκόπιμα αποσιωπηθεί από τους Σάσεξ, καθώς υπήρχαν «ζητήματα εμπιστοσύνης».

«Φαίνεται ότι δεν είχαν μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες. Και, φυσικά, ο λόγος είναι ότι για περίπου τέσσερα χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια και έτσι δεν μπορούσαν να τους εμπιστευτούν».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry & Meghan: Έμαθαν για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο – Ο λόγος; - «Δεν είναι αξιόπιστοι» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ