Σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν καταλαβαίνω πως συνέβη» - «Είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα» (φωτό & βίντεο)

Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της 

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Δημήτρης Κόκοτας το απόγευμα της Πέμπτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία ενώ έκανε πρόβες για το J2US και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή και έμφραγμα.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ακόμη και μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση.

Όσα είπε η σύζυγος του Κόκοτα μέσα από το νοσοκομείο και το ιατρικό ανακοινωθέν

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν ο τραγουδιστής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς.

Το νοσοκομείο εξέδωσε και ιατρικό ανακοινωθέν που χαρακτηριστικά αναφέρει,

«Στις 28/03/2024 , απογευματινές ώρες , μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" ο Κόκοτας Δημήτριος γεν. το 1968 (τραγουδιστής- συνθέτης).

Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή , έγιναν προσπάθειες ανάνηψης , διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Κόκοτα μίλησε το σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Super Κατερίνα":

«Οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν στις δύο το μεσημέρι. Τα πράγματα φαίνονται καλά. Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν από έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα».

Και η Κατερίνα Κόκοτα συνέχισε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη. Θέλω να πω να έχουμε λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση, Δεν αξίζει, η ζωή είναι μικρή, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του, δεν σχολιάζουμε κανέναν. Ευτυχώς ο Δημήτρης ήταν με κόσμο όταν συνέβη το έμφραγμα, αν ήμασταν μόνοι δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα!».


«Περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του»

Η κ. Παγώνη πρόσθεσε πως «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος διαγωνίζεται κι εκείνος στο σόου του Νίκου Κοκλώνη, έστειλε τα περαστικά του και περιέγραψε τι έζησε όταν είδε τον τραγουδιστή να νιώθει έντονη δυσφορία.

«Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ήταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς ήταν ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία.


Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία εικόνα εμφράγματος. Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθεί»

Να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής ακολουθεί μία υγιεινή ζωή, δεν έχει άγχος και γυμνάζεται.

Ο Δημήτρης Κόκοτας μαζί με σύζυγό του Κατερίνα έχουν μία μικρή κόρη την Ροζίνα. 

Διαβάστε ακόμα: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας: Υπέστη έμφραγμα - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ