Η μαμά του εξώγαμου του συζύγου της Πριγκίπισσας Βεατρίκης γιορτάζει τα 8α γενέθλια του γιού της – Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον μικρούλη Wolfie (φωτό)

H Dara διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην της και τη Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του συζύγου της Πριγκίπισσας Βεατρίκης, Dara Huang μοιράστηκε μερικές τρυφερές φωτογραφίες και γιορτάζει τα 8α γενέθλια του γιου της Wolfie, λέγοντας ότι τίποτα δεν της φέρνει περισσότερη «χαρά» από το να είναι η μητέρα του.

Η 41χρονη Dara, η οποία έχει κάνει τον Christopher «Wolfie» Mapelli Mozzi, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Edo Mapelli Mozzi, ανέβασε στο Instagram συγκινητικές φωτογραφίες με τον γιό της.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Ερωτευμένος με την πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας ο σύζυγος της: "Είσαι η ομορφότερη σύζυγος" - 3 χρόνια γάμου με φωτό που άφησαν εποχή

Ο Edoardo ήταν προηγουμένως αρραβωνιασμένος με την Dara για τρεισήμισι χρόνια πριν χωρίσουν το 2018, ένα χρόνο πριν κάνει πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η Dara, η οποία είναι αρχιτέκτονας, έγραψε στη λεζάντα των εικόνων: «Χρόνια πολλά Wolfie. Τίποτα δεν μου δίνει περισσότερη χαρά στη ζωή μου από το να είμαι η μαμά σου. Άλλη μια γλυκιά χρονιά βλέποντας σε να μεγαλώνεις».

Ο Christopher 'Wolfie' Mapelli Mozzi γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 2016

Η Dara και ο Edo επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους δύο χρόνια αργότερα, το 2018.

Το 2018 μάλιστα ο Edo Mapelli Mozzi, έκανε πρόταση γάμου στην Πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του Πρίγκιπα Ανδρέα και ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου.

Η Beatrice και ο Edoardo απέκτησαν την κόρη τους Sienna Elizabeth τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. 

Η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, Βεατρίκη, γέννησε το κοριτσάκι της Σιένα βάρους 6 κιλών στις 11.42 μ.μ. στο νοσοκομείο Chelsea and Westminster, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα περασμένα Χριστούγεννα, ο Wolfie έμεινε στο Norfolk με τη «μητριά» του Πριγκίπισσα Βεατρίκη, τον πατέρα του , μεσίτη ακινήτων Edoardo Mapelli Mozzi και την ετεροθαλή αδελφή του Sienna, η οποία είναι δυο ετών.

POOL/APF

Ο Wolfie ενώ είχε κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, περπάτησε περήφανα χέρι-χέρι με την Beatrice στο Αβαείο του Westminster τον περασμένο μήνα.

Ο Edo και η Dara μοιράζονται την επιμέλεια του γιου τους Christopher και η Dara θεωρείται ότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην της και τη σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Το κοριτσάκι της έγινε 2 ετών! Η τρυφερή ανάρτηση του συζύγου της για τα γενέθλια της κόρης τους - ''Μας δίνεις τόση αγάπη'' (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ