Έτοιμος, να μας απογειώσει ξανά ο Γιώργος Λάνθιμος: To πρώτο trailer για την νέα του ταινία «Kinds of Kidness» - Ασφαλώς με Emma Stone & Willem Dafoe (φωτό & βίντεο)

Ανυπομονούμε όλοι!

To πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου είναι γεγονός.

Η ταινία ονομάζεται «Kinds of kindness» και όπως ήταν αναμενόμενο η μούσα του Emma Stone είναι πάλι η πρωταγωνίστρια.

Η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι, διαδεχόμενη το πολυβραβευμένο «Poor Things» των 4 Όσκαρ.

Ο ίδιος ο Λάνθιμος έχει περιγράψει το «Kinds of Kindness» ως μια ταινία που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ τη σύγχρονη εποχή, στην οποία λαμβάνουν χώρα «τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή του, το «Kinds of Kindness» είναι ένας «τρίπτυχος μύθος, που ακολουθεί έναν άνθρωπο χωρίς επιλογή που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του. Ένας αστυνομικός που ανησυχεί ότι η γυναίκα του που έλειπε στη θάλασσα επέστρεψε και φαίνεται άλλος άνθρωπος. Και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης».

Στο καστ της ταινίας επιστρέφει η μούσα του ΛάνθιμουEmma Stone ο Willem Dafoe και η Margaret Qualley, οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν στο «Poor Things». Ακόμη, θα δούμε τους Jesse Plemmons, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Διαβάστε ακόμα: Έμα Στόουν για «Poor Things»: Δεν την δυσκόλεψε η σεξουαλικότητα του ρόλου - «Έπρεπε να φάω 60 ταρτάκια σε μια σκηνή» - «Στην αρχή είναι καλά, μετά θες να κάνεις εμετό» (φωτό & βίντεο)

Η ταινία είναι μια παραγωγή των μακροχρόνιων συνεργατών του Έλληνα σκηνοθέτη, Film4 Productions, Element Pictures και TSG Entertainment, σε διανομή Searchlight Pictures.

Ο Λάνθιμος συνέγραψε το σενάριο για το «Kinds of Kindness» μαζί με τον επίσης Έλληνα Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν στις ταινίες του «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ την 21η Ιουνίου.

Δείτε το συγκλονιστικό trailer

Μην την χάσετε!

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το βίντεο: Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone δεν μπορούν να σταματήσουν να γελούν σε παιχνιδί ερωτο-απαντήσεων του περιοδικού Variety – Το αχτύπητο δίδυμο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ