Το μυστήριο του Χουντίνι: Κυκλοφόρησε ένα μοναδικό Escape Book, γεμάτο γρίφους και αινίγματα - Βρείτε τα κρυμμένα μυστικά & οδηγηθείτε στη μεγάλη αποκάλυψη !

Πολύ ενδιαφέρον!

Το βιβλίο

Ένα μοναδικό Escape Book, γεμάτο γρίφους και αινίγματα, βασισμένο στο ημερολόγιο που κράταγε ο διασημότερος μάγος του κόσμου, ο Χάρι Χουντίνι, από τα παιδικά του χρόνια στο Ουισκόνσιν τη δεκαετία του 1870 έως το μυστηριώδες τέλος του το 1926.

Ο δημιουργός

O Nicolas Trenti, μεγάλος θαυμαστής των θρίλερ από την παιδική του ηλικία, είναι μηχανικός. Το μεγάλο του πάθος για τα επιτραπέζια και τα παζλ τον οδήγησε να λανσάρει το 2018 στον εκδοτικό όμιλο Larousse τη σειρά «Escape Game de Poche». 

Δημιουργεί επιτυχημένα escape books, με πιο γνωστά τα Le mystère Houdini και La Casa de Papel-Escape Game: Le casse ultime!

Με δυο λόγια

Ξεφυλλίστε το ημερολόγιο του Χουντίνι και εστιάστε στις είκοσι καταλυτικές για τον μάγο στιγμές. 

Βρείτε κρυμμένα μυστικά και λύστε τους γρίφους σε κάθε σελίδα, γιατί στο τέλος σας περιμένει μια μεγάλη αποκάλυψη!

Κοινό

Γυναίκες 40%, άνδρες 60%, άνω των 16 ετών.    

Τοποθέτηση
Escape book, διαδραστικά βιβλία, επιτραπέζια ενηλίκων, βιβλία δραστηριοτήτων.

φρασεις & λεξεισ κλειδια
Escape books, puzzle books, μαγεία, απόδραση, χουντίνι, γρίφοι, αινίγματα, ημερολόγιο.  

Σχετικά βιβλία

«ΦΑΚΕΛΟΣ Α.Ι.Ν.Ι.Γ.Μ.Α.», «Η απόδραση του Σέρλοκ Χολμς: Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου», «Η απόδραση του Σέρλοκ Χολμς: Περιπέτεια στο Βρετανικό Μουσείο», «Η απόδραση του Σέρλοκ Χολμς: Η περιπέτεια της αναλυτικής μηχανής», «Ο Άλυτος Γρίφος». 

 

Διαβάστε ακόμη:Σπύρος Πετρουλάκης: Γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα: «Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ