Brigitte Macron: Μοδάτη από την κορυφή ως τα νύχια με τζιν κουστούμι, λευκό T-shirt & fashionable γυαλιά πρεσβυωπίας (φωτό-βίντεο)

Inspiration για όλες τις γυναίκες!

Όταν μιλάμε για επιτομή της κομψότητας ένα είναι το πρόσωπο που μας έρχεται στο μυαλό ... η Brigitte Macron!

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πέραν από την ευφυΐα της, διακρίνεται και για το άψογο γούστο της στη μόδα.

Για ακόμη μία φορά κατέπληξε τα πλήθη με το απίθανο denim σύνολο της.

Η 71χρονη επισκέφθηκε το γυμνάσιο Algoud-Laffemas, στη Valence, για να συναντήσει μαθητές που είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού. 

«Είναι ένα ίδρυμα που υποδέχεται μαθητές από διαφορετικά περιβάλλοντα. Ενημερώνονται για την ισότητα των φύλων, την παρενόχληση και την ανοχή. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όταν μπήκα στην αυλή. [...] Με άγγιξε πολύ και χάρηκα πολύ που ήμουν εκεί. »

«Ήρθα εδώ γιατί είχα διαβάσει ένα άρθρο για αυτό το λύκειο και είδα ότι έκαναν αυτό που συνιστά το υπουργείο, αλλά ότι είχαν και προσωπικές πρωτοβουλίες. »

Διαβάστε ακόμη: Brigitte Macron, η υψηλή καλεσμένη στην επίδειξη μόδας του Louis Vuitton: Η πρώτη κυρία – «μανεκέν» του διασημότερου οίκου μόδας – Φορούσε ένα συγκλονιστικό deuxpieces – pantalon (φωτό & βίντεο)

«Είναι εξαιρετική ιδέα ότι είναι οι νέοι που μιλούν στους νέους και επίσης τους λένε ότι οι ενήλικες είναι εκεί, γιατί ακούνε ο ένας τον άλλον περισσότερο από εμάς. »

«Όσο περισσότερη επικοινωνία υπάρχει, τόσο λιγότερα περιστατικά [παρενόχλησης], είμαι πεπεισμένη.»

Για την ειδική αυτή περίσταση η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν φόρεσε τζιν κουστούμι (η γνωστή τάση denim on denim), το οποίο συνδύασε εξαιρετικά με ένα μίνιμαλ αλλά σικ λευκό t-shirt από μέσα και μαύρα δερμάτινα μποτάκια με τακούνι.

Απογείωσε το look της όταν έβαλε τα stylish γυαλιά πρεσβυωπίας, καθώς ταίριαζαν απόλυτα με το αρμονικό σχήμα του προσώπου της.

Διαβάστε ακόμη: Η Πρώτη κυρία Brigitte Macron & ο προσωπικός της μόδιστρος, Nicolas Ghesquière - Eπικεφαλής της Louis Vuitton - Οι πρόβες για τις εμφανίσεις της λεπτεπίλεπτης Γαλλίδας (φωτό)

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έμεινε πιστή στο έντονο μολύβι με σκουρόχρωμες σκιές και απαλό nude κραγιόν!

Η Brigitte Macron ανέδειξε ξανά τη γαλλική της φινέτσα κι έδωσε fashion inspiration για επίσημη (ή και όχι) έξοδο σε όλες τις πιστές ακολούθους της, κάθε ηλικίας!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ