Meghan Markle: Με quiet luxury εμφάνιση η σύζυγός του Πρίγκιπα Harry - Η floral κάπα Carolina Herrera με κόστος 4850 ευρώ (φωτό)

Πάντα κομψή!

Λίγες ώρες πριν αποκαλύψει η Πριγκίπισσα Κέιτ ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο, η  Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έκαναν την εμφάνισή τους στο Λος Άντζελες.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι είδους καρκίνος είναι, αλλά η μέλλουσα Βασίλισσα ήδη υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Ο αδερφός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και σύζυγός του, τους έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης

«Ευχόμαστε υγεία και θεραπεία για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με την ειρήνη»

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν βρέθηκαν στην εκδήλωση της Αφροαμερικανικής Συλλογής Τέχνης και Ιστορίας Kinsey στο SoFi Stadium.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

Η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ φορούσε μια floral μάλλινη κάπα Carolina Herrera ενώ ο 39χρονος Χάρι ένα casual σκούρο κοστούμι με ανοιχτό λευκό πουκάμισο.

Διαβάστε ακόμα: Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει: «Ξεδιψάσατε; Ηρεμήσατε;» - «Ναι έχει καρκίνο η Πριγκίπισσα!» – «Η αρένα των δήθεν δημοσιογραφίσκων ζητάει κανονικό αίμα σαν της πεθεράς της ας πούμε της Diana»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ