Ο πατέρας της Bianca Censori εξοργισμένος - Ποιος βάζει την κόρη μου να "ντύνεται-γδύνεται" ;

Θέλει να τα πει λίγο με τον γαμπρό του ...

Δράση αναλαμβάνει ο πατέρας της Bianca Censori και απαιτεί συνάντηση με τον ράπερ.

Το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του ράπερ, Kanye West πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες "γυμνές" εμφανίσεις.

Κάθε φορά προκαλεί έντονες αντιδράσεις με τον κόσμο να την κατηγορεί ότι προσβάλλει τη δημόσια αιδώ.

Δίπλα της ο 46χρονος δείχνει ανενόχλητος και συχνά ανεβάζει και ο ίδιος στιγμιότυπα που την απαθανατίζουν ημίγυμνη.

Φίλοι και συγγενείς της 29χρονης, έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την ψυχική της υγεία.

Λένε, μάλιστα, ότι ο ράπερ είναι αυτός που την πιέζει να φοράει όλα αυτά τα αποκαλυπτικά ρούχα.

Ο πατέρας της Bianca Censori σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον γαμπρό του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Kanye West καλείται να πάει στην Αυστραλία και να περάσει χρόνο με τον πεθερό του, σύμφωνα με πηγές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι η Μπιάνκα «διστάζει» να αντιμετωπίσει την οργή του μπαμπά της για τις γυμνές εμφανίσεις της και την αμφιλεγόμενη σχέση της με τον γνωστό ράπερ.

Τώρα, ο Leo φέρεται να ζήτησε από τον γαμπρό του να πάει στην Αυστραλία για να συζητήσουν, αφού υπάρχουν υποψίες για «εκφοβιστική» συμπεριφορά του Kanye προς τη σύζυγο του.

«Ο Κάνιε έχει προσκληθεί να πάει στην Αυστραλία και η Μπιάνκα διστάζει να το επιτρέψει γιατί ξέρει την αντίδραση του πατέρα της», είπε μια πηγή στην Daily Mail.

Η απαίτηση του πατέρα της έρχεται μετά το ταξίδι της μητέρας της Bianca, Alexandra στις ΗΠΑ για να επισκεφθεί την κόρη της καθώς ανησυχούσε.

«Η Μπιάνκα ντυνόταν προκλητικά όσο η μητέρα της ήταν εκεί, αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με όσα ρούχα φόρεσε πριν και μετά την επίσκεψη».

«Η Μπιάνκα έχει μιλήσει με την οικογένειά της και έχει πει το ίδιο πράγμα στους φίλους της από την τελευταία φορά που επέστρεψε στο σπίτι, δηλαδή ότι ξέρει τι κάνει και τα έχει όλα υπό έλεγχο», είπαν οι πηγές.

Την ίδια ώρα πολλοί πιστεύουν ότι η ανερχόμενη σταρ της μόδας έχει γίνει απλώς η «σύζυγος – τρόπαιο» του βραβευμένου με Grammy ράπερ, που συνεργάζεται μαζί του για να χτίσει την αυτοκρατορία του.

Δείτε τις πρόσφατες εμφανίσεις της Bianca Censori: Η Bianca Censori βγήκε γυμνή ... ξανά! Κάλυψε με το κινητό της τα επίμαχα σημεία - Δίπλα ο Kanye West είναι ανενόχλητος (φωτό-βίντεο)

Παντρεμένοι και με τη βούλα ο Κάνιε Γουέστ & η Μπιάνκα Σενσόρι! Ο ράπερ είχε ορκιστεί να απέχει από το σεξ πριν τον γάμο, μετά το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν

Η Bianca Censori ξανά "γυμνή"! Το νέο κορίτσι του Kanye West προκαλεί αντιδράσεις με την εμφάνιση της - "Να παρέμβει η αστυνομία" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ