Η άποψή μου για τον «λιθοβολισμό της Mary Katrantzou» & οι «διαμαρτυρίες» -«Εσάς κα Νικολοπούλου σας άρεσαν;» - «Πάμε για cancel του Ελληνικού Πολιτισμού;»

Οι στολές για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας μέσα από τα σχόλια στα social media

Οι νέες στολές για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι που θα γίνει όπως πάντα στην Αρχαία Ολυμπία από την Mary Katrantzou, διχάζουν.

Χθες σε άρθρο της η Ειρήνη Νικολοπούλου έγραψε για τις στολές:

"Mary Katrantzou. Δεν είναι απλά μία πολυβραβευμένη διεθνώς Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, είναι μια χαρισματική προσωπικότητα που όταν την πρώτο - άκουσα σε ένα Tedx , τότε που ήταν τoυ συρμού, έμεινα άφωνη με την ευφυία που διέκρινα στον λόγο της.

Όταν η μία ακόμα Ελληνίδα που πέτυχε στο εξωτερικό, για πολλούς έκανε το φάουλ, δηλαδή δεν άρεσαν σε όλους τα σχέδια της για τις στολές της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ε τότε επιστρατεύτηκε το γνωστό μεγαλείο του Έλληνα να φθονεί.

Φθόνος ζήλεια και όσο μπορούμε να καταστρέψουμε το image, μιας σπουδαίας καλλιτέχνιδας και επιτυχημένης επιχειρηματία.

Η χολή άνοιξε σαν ποτάμι. 

Πότε επιτέλους θα μάθουμε να μην στραγγαλίζουμε κάποιον όταν η τέχνη που ποτέ δεν είναι αντικειμενική , δεν είναι του γούστου μας; Πότε επιτέλους θα πάψουμε να εκθρονίζουμε και να λιθοβολούμε και να απαξιώνουμε μέχρι τελικής πτώσεως όμως , ε με εμμονή , όποιον σε ένα σημείο της δημιουργικότητας του, δεν ικανοποίησε τα δικά μας κριτήρια; 

Δεν καταλαβαίνουμε ότι όταν αποκαθηλώνουμε και αποξηλώνουμε έναν άνθρωπο που έφτασε τόσο ψηλά , ισοϋψή εφάμιλλο και πάνω από αυτό , σε πολλές φάσεις της σταδιοδρομίας της με τους διασημότερους designers , αποκαθηλώνουμε και το ελληνικό brand.

Δεν διατείνομαι ότι πρέπει να την προστατεύσουμε , δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να μην πούμε τη γνώμη μας αλλά ας μην παίρνουμε τις πέτρες για να τη στείλουμε στο πυρ το εξώτερον.

Shut up πιά."

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Κατράντζου: Αυτές είναι οι νέες στολές των Ιερειών και του Κούρου για την τελετή της φλόγας – Αρχαιοελληνική λιτότητα & Grecian chic style (φωτό & βίντεο)

Τα σχόλια από τους αναγνώστες

Φυσικά όπως συμβαίνει πάντα ήρθαν και οι απόψεις των αναγνωστών, άλλες συμφωνούν, άλλες διαφωνούν και κάποιες ρωτούν.

Δείτε:

instagram @irene.nikolopoulou

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ