Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα επέλεξε νυφικό, δημιουργία της σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη – Στον γαμπρό θα την παραδώσει ο Πρίγκιπας Παύλος (φωτό)

Η μικρή κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Πριγκίπισσα Θεοδώρα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της στην Ελλάδα

Αυτός ο ελληνικός βασιλικός γάμος είναι γεγονός!

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας «πρόκειται να παντρευτεί τον δικηγόρο αρραβωνιαστικό της με έδρα το Λος Άντζελες» το φθινόπωρο - αφού ο γάμος τους έχει ήδη αναβληθεί τρεις φορές.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να σμίξει με τα δεσμά του γάμου, σύμφωνα με το περιοδικό Tatler.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, άρχισε να βγαίνει με τον Matthew Kumar το 2016, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018.

Αρχικά όρισαν την ημερομηνία για τον γάμο τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στο ελληνικό νησί των Σπετσών - μέχρι που αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τον γάμο λόγω της πανδημίας Covid-19.

Τον προγραμμάτισαν ξανά για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, αλλά η τελετή αναβλήθηκε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Τέλος, λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πέρυσι τον Ιανουάριο, ο γάμος αναβλήθηκε για άλλη μία φορά.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι θα παντρευτεί τελικά το φθινόπωρο, με τη νύφη να φοράει νυφικό φόρεμα, σχεδιασμένο από τη Σήλια Κριθαριώτη.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος μπορεί να μην είναι εκεί για να την συνοδεύσει, αλλά αναφέρεται ότι ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο Πρίγκιπας Παύλος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Λίγα λόγια για την Πριγίπισσα Θεοδώρα

Η Θεοδώρα είναι 41 ετών και ηθοποιός.

Μάλιστα, είχε παίξει στην πασίγνωστη αµερικανική σαπουνόπερα «Τόλµη και γοητεία» µε το όνοµα «Theodora Greece», καθώς είναι υπερήφανη για την χώρα της και όποτε βρίσκει χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της, την επισκέπτονται.

Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και σπούδασε, και έζησε κάποια χρόνια στην Καλιφόρνια. Εκεί γνώρισε τον δικηγόρο Μάθιου Κουµάρ, βέρο Καλιφορνέζο.

Πλέον το ζευγάρι ζει στο Λος Αντζελες, από όπου αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Από εκεί, µάλιστα, η Θεοδώρα ανακοίνωσε τους αρραβώνες, αλλά και τη σφοδρή επιθυµία της να παντρευτεί τον Μάθιου.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Η πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, μεγαλοδικηγόρο Μάθιου Κουμάρ – Μετά από τρεις αναβολές (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ