Χάρης Ρώμας: "Δεν αισθάνομαι ότι ουσιαστικά λείπω σε κανέναν από την τηλεόραση - Αν επανέλθω θα το κάνω σωστά" (βίντεο)

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρεται στην τηλεόραση και την πολιτική

Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, "Πάμε Δανάη" βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πολιτική αλλά και την τηλεόραση.

«Με την Άννα Χατζησοφιά που γράφουμε μαζί δεν βιαζόμαστε, είμαστε τυχεροί που μπορούμε να αφήνουμε τα πράγματα χωρίς άγχος. Έχω υπάρξει πιο υπερφίαλος στο παρελθόν, τώρα δεν είμαι υπερφίαλος. Με έχει προσγειώσει η ζωή έτσι όπως πρέπει. Δεν αισθάνομαι ότι ουσιαστικά λείπω σε κανέναν από την τηλεόραση αλλά αν όμως επανέλθω και το κάνω με τον σωστό τρόπο νομίζω θα χαρεί πολύς κόσμος που θα δει αυτό που κάνω. Βλέπω κάποια πράγματα στην τηλεόραση, όσο μπορώ και βλέπω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που εγώ δεν θα τα έβλεπα ποτέ των ποτών».


«Στο θέμα των σίριαλ, είναι καλό να γίνονται κάποια πράγματα και να δουλεύει ο κόσμος και να παρέχεται και το προϊόν της μυθοπλασίας. Πρέπει όμως να πω ότι βλέπω και πράγματα που δεν μου αρέσουν και στην μυθοπλασία. Επειδή συνηθίζουμε να χαϊδεύουμε και νέους ηθοποιούς που δεν μου αρέσουν γιατί γίνεται πρόχειρα αυτό που γίνεται και παίζουν με στόμφο από πολύ νωρίς. Βλέπω και πιο παλιούς ηθοποιούς σε σαπουνόπερες που υποκριτικά δεν στέκονται, έχουν όμως τη δική τους απήχηση. Δεν είμαι από αυτούς που θα πω σε όλους μου αρέσεις».

Ο Χάρης Ρώμας μας έχει χαρίσει πολύ γέλιο μέσα από καθημερινές κωμικές σειρές που έγραψε και πρωταγωνίστησε.

Τώρα, έχει κάνει στροφή στην καριέρα του μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο της πολιτικής με το ρόλο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ