Τι προκάλεσε την ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού της Cara Delevigne - Σε απόγνωση η μαμά & ο μπαμπάς της - Τα δάκρυα του μοντέλου (φωτό & βίντεο)

Η μαμά της τονίζει:  «είχε όλη της τη ζωή τακτοποιημένη» στην πυρπολημένη κατοικία 

Πυρκαγιά ξέσπασε στην βίλα του δημοφιλούς μοντέλου Cara Delevingne τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/03).

Στο σημείο έσπευσαν 94 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι πάλευαν για τουλάχιστον 2 ώρες με τις φλόγες.

Οι γονείς του μοντέλου υποστηρίζουν, ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από κάποια ηλεκτρική συσκευή.

Διαβάστε ακόμα: Στάχτη έγινε η βίλα των 7 εκ. δολαρίων της Cara Delevigne - Το μοντέλο έλειπε από το σπίτι – 94 πυροσβέστες επιχειρούσαν για ώρες να σβήσουν την φωτιά (φωτό & βίντεο)

Οι γονείς της Cara Delevigne, Charles και Pandora, έδωσαν συνέντευξη Παρασκευή στο Λονδίνο - όπου φαίνεται ότι όλη η οικογένεια είναι στην πόλη καθώς η Cara παίζει εκεί στο Playhouse Theatre. 

Δείτε και άλλα βίντεο εδώ

Ο Charles λέει ότι μια γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να φταίει μετά από μια «πολύ θυελλώδη» νύχτα στη Νότια Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το tmz βέβαια, η επίσημη αιτία δεν έχει ακόμη αποδοθεί - και οι αρχές βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια της έρευνας.

Ευτυχώς η γατούλα της Delevigne σώθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Pandora μοιράστηκε επίσης κάποιες πληροφορίες για τον σπαραγμό της Cara, εξηγώντας ότι η κόρη της «είχε όλη της τη ζωή τακτοποιημένη» στην πυρπολημένη κατοικία - και προφανώς είχε χάσει πολλά αντικείμενα στη φωτιά. Λέει επίσης ότι η Cara είναι συντετριμμένη... Και δικαιολογημένα.

Δύσκολη μέρα για τους Delevingnes, χωρίς αμφιβολία.

Διαβάστε ακόμα: Μέσα στο φανταστικό σπίτι της Cara Delevingne στο Λος Άντζελες: Πληθωρικό & μαξιμαλιστικό - «καζίνο», τραμπολίνο, μπαρ... έχει τα πάντα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ