Στάχτη έγινε η βίλα των 7 εκ. δολαρίων της Cara Delevigne - Το μοντέλο έλειπε από το σπίτι – 94 πυροσβέστες επιχειρούσαν για ώρες να σβήσουν την φωτιά (φωτό & βίντεο)

Το μοντέλο εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην Αγγλία

Η βίλα του διάσημου μοντέλου Cara Delevigne κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/03).

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 94 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι πάλευαν για τουλάχιστον 2 ώρες με τις φλόγες.

Ένας από τους πυροσβέστες νοσηλεύτηκε για εισπνοή καπνού και εξαιτίας της τόσο δυνατής πυρκαγιάς.

Ο αξιωματικός δημόσιας πληροφόρησης λέει ότι ανακάλυψαν μια «ισχυρή πυρκαγιά» που είχε ξεκινήσει στο πίσω μέρος του ακινήτου και είχε «καταλάβει ένα από τα δωμάτια».

Διαβάστε ακόμα: Η Σήλια Κριθαριώτη στο after party των βραβείων BAFTA - Μαζί με την Kaia Gerber, Cara Delevigne, Anya Taylor-Joy (βίντεο)

«Όλοι οι ένοικοι έλειπαν από το σπίτι» δήλωσε επίσης.

Ευτυχώς, το μοντέλο εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην Αγγλία για τον ρόλο της  Sally Bowles στο «Cabaret» στο Playhouse Theater του Λονδίνου. Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει ακόμη το περιστατικό δημοσίως.

Ωστόσο, οι αρχές επισήμαναν ότι δεν υπάρχει «τίποτα που να υποδηλώνει ότι επρόκειτο για εγκληματική δραστηριότητα». Ο εκπρόσωπος του LAPD πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εμπρησμού ή ποινικής έρευνας αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμα: Μέσα στο φανταστικό σπίτι της Cara Delevingne στο Λος Άντζελες: Πληθωρικό & μαξιμαλιστικό - «καζίνο», τραμπολίνο, μπαρ... έχει τα πάντα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ