Η Dee Hilfiger στο αντίο της Iris Apfel μας ξεναγεί στο κατάφορτο αντικείμενα & χρώμα σπίτι της εκλιπούσας προσωπικότητας - Κάθε γωνιά με αναμνήσεις (φωτό-βίντεο)

Έδωσε τον δικό της χαρακτήρα στο χώρο της

Μία τελευταία επίσκεψη στο σπίτι της αείμνηστης Iris Apfel πραγματοποίησε η Dee Hilfiger.

Μόλις, δεκατέσσερις μέρες πέρασαν από την απώλεια της stylish περσόνας, ετών 102!

Διαβάστε ακόμη: To eirinika αποχαιρετά την Iris Apfel! -Την πιο εκκεντρική περσόνα της Νέας Υόρκης με ένα ασυναγώνιστο, πολύχρωμο αφιέρωμα στην πληθωρική ιέρεια της μόδας

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε η legend Iris Apfel 102 ετών! - Η μυθιστορηματική ζωή, ο μεγάλος έρωτας & η «καριέρα» μοντέλου στα 80 (φωτό & βίντεο)

"Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο που άγγιξε όχι μόνο εμένα αλλά ολόκληρο τον κόσμο! 

Η @iris.apfel ήταν μια αληθινή δημιουργική και bon vivant που είχε ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και απολάμβανε κάθε μέρα της ζωής της. Θα μου λείψει να τη βλέπω, να γελάω μαζί της, να θαυμάζω τα εκπληκτικά της ντυσίματα και να κυκλοφορώ στο ιδιόρρυθμο διαμέρισμά της (ειδικά τα Χριστούγεννα) όπου είχε την πιο εκλεκτική συλλογή από… καλά ΟΛΑ!

Ήμουν τόσο ευλογημένη που πέρασα χρόνο μαζί της, αλλά νομίζω ότι αυτό που θαύμασα περισσότερο σε αυτήν είναι ότι έδωσε μηδέν σημασία και ήμασταν όλοι εδώ για αυτό!! 

Δεν θα υπάρχει ξεκούραση για την Ίρις… αυτό δεν ήταν πραγματικά το στυλ της. Ο Παράδεισος έγινε πολύ πιο συναρπαστικός και πολύχρωμος και αναμφίβολα κρατά τον εαυτό της όσο πιο απασχολημένο γίνεται! 

Η τελευταία διαφάνεια είναι το μαγικό διαμέρισμά της στο Palm Beach, που είχα την τύχη να επισκεφτώ αρκετές φορές. Ήθελα να το μοιραστώ αυτό καθώς νομίζω ότι δίνει τόσες πολλές γνώσεις για το πόσο ξεχωριστή ήταν ως άτομο και ως δημιουργική. Μου λείπεις ήδη Ίρις!, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

instagram @deehilfiger

Βλέπουμε, λοιπόν, πως η 102 ετών Iris Apfel είχε δώσει τον δικό της χαρακτήρα στον χώρο της.

Πολύχρωμοι τοίχοι, φωτάκια, animal print κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια, αρκουδάκια, περίτεχνοι πίνακες ζωγραφικής, γεωμετρικά μοτίβα ...

Έδωσε στο διαμέρισμα της στο Palm Beach της Καλιφόρνια τύπο και ταυτότητα και σίγουρα βλέποντας το επιβεβαιώνονται όλα όσα γνωρίζουμε για εκείνη.

Κάθε γωνιά είναι γεμάτη με αντικείμενα που για εμάς φαντάζουν ίσως λίγο υπερβολικά αλλά για εκείνους που τη γνώριζαν όπως η σύζυγος του Tommy Hilfiger είναι αναμνήσεις.

Έχει δημιουργήσει ένα design μοναδικό και φυσικά χαρακτηριστικό της.

"Το σπίτι σου πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κάποια πράγματα που είναι ενάντια στις επιταγές του design, αν και δεν πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν κανόνες, παρά να είναι τα πάντα τέλεια αλλά αυτό να μην είσαι εσύ. Όταν οι άνθρωποι έρχονται στο σπίτι μου, καταλαβαίνουν αμέσως πως εγώ ζω εδώ. Όλα τα έπιπλα και τα αντικείμενα τα αγαπώ και τα έχω διαλέξει με προσοχή. Τα συλλέγω εδώ και χρόνια και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί έτσι είμαι», έχει δηλώσει η ίδια

Διαβάστε ακόμη: Η αειθαλής Iris Apfel καλωσόρισε την νέα χρονιά με χρωματιστά μπαλόνια - 102 ετών και συνεχίζει ακαταμάχητη! (φωτό)

Έζησε τη ζωή της με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μέχρι το τέλος και για αυτό θα μείνει αξέχαστη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ